vineri, 26 iulie 2013

Condamnare pentru Apostu. Îndrăznește careva să ajungă și la pedeliștii târgumureșeni?!



Condamnare pentru Apostu. Îndrăznește careva să ajungă și la pedeliștii târgumureșeni?!
Până când bandiții din PDL Mureș se vor bucura de tratamente asemănătoare, salutăm condamnarea la 3 ani și jumătate a lui Sorin Apostu, insul promovat de Boc la Primăria Napoca. Dacă folosirea banilor publici pe afaceri PDL, inventarea de afaceri pentru membrii de partid, folosirea banilor publici pe sondaje de opinie ale pedelistului, pe publicitatea intermediarilor abonați la borfaș, care se laudă că merg la notar cu presa bovină, pentru a aranja statutul de intermediar dedicat al găinarilor de partid, pe manipulările cu vandali imaginari, pe afacerile borfașilor cu sportul, pe afacerile cu transportul terestru ocazional al primăriei, pe pliantele din plicul de campanie al bandiților și alte asemenea afaceri ale porcilor din PDL Mureș și camarilă  sunt fapte penale, haideți să stârpiți cuibul de șmecheri puși etnic și care sparg banii publici pe golăneli etnice la Târgu-Mureș! Desigur, al PDL Mureș!
Curtea de Apel Mureş a pronunţat condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru ex-primarul Clujului, Sorin Apostu. Din pedeapsă se va scădea perioada petrecută în arest preventiv.
P.S. Poate că organele de anchetă se vor prinde de afacerile comune celor două orașe: asfaltări și pișcotări, Studcard, proiectări de parcări subterane și Weekenduri, echipe de fotbal din banii publici, pentru a găsi alte afaceri cu miros de dedicații și trimitere a banilor publici pe găinarii de partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.