joi, 11 iulie 2013

Bandiții lui Florea nu au avut curaj să pună actele împotriva viceprimarului Ciotlăuș pe siteul pe bani publici! Dar publică acolo manipulări de campanie electorală cu sereiști ratați și atacurile la adresa rromilor, țiganii cu cuib stârpit de comunitari!



Bandiții lui Florea nu au avut curaj să pună actele împotriva viceprimarului Ciotlăuș pe siteul pe bani publici! Dar publică acolo manipulări de campanie electorală cu sereiști ratați și atacurile la adresa rromilor, țiganii cu cuib stârpit de comunitari!
Am atras atenția de mai multe ori că bandiții din PDL Mureș și Primăria Tîrgu-Mureș se folosesc de tîrgumureș.ro., site pe bani publici, pentru găinării electorale, manipulări ordinare și atacuri rasiale! Aici e locul pe care borfașii lui Florea copiază de la Chiorean, de pe siteul de propagandă PDL tîrgumureșeanul.ro, cu toate greșelile de ortografie specifice (proști, deh), toate gunoaiele de promovare a acțiunilor fără calificare ale lui Maior (atenție, români, semnalați la ANI borfașii care îi dau atribuții false întreținutului și pe FCM și Siletina), toate gunoaiele de declarații rasiale ale derbedeilor din biroul de presă, așa cum a și recunoscut Bretfelean, căruia era să i se spargă în cap, la CNCD, articolul cu Poliția locală stârpește cuibul de țigani, iar pe acest site porcii lui Florea au publicat escrocheria cu vandalii imaginari care atacă orașul în campania electorală a lui Florea, vandali știuți de fostul sereist…Bretfelean, acum funcționar public fără drept de a face campanie electorală pentru borfaș. Desigur, bandiții aveau și pe licitatiapublica anunțul anterior, cu abonatul de primărie,  firma cu magazinul FCM, care trebuia să le facă bandiților 3000 de autocolante, la 1900 de euro! DNA s-a spălat pe mâini, a zis că nu e anticorupție să te folosești de autocolante în campania electorală, pe banii publici, lipite de derbedei pe bani publici, așa-zișii polițiști locali, iar totul s-a finalizat cu un dosar la Parchet.
De pe un asemenea site al obrăzniciei gunoaielor PDL și cu pupincurismul nenorocit al românilor lipsesc atacurile incredibile la adresa viceprimarului Ciotlăuș! Cum de au ratat astfel de subiect gunoaiele astea care se laudă inclusiv cum merg cu presa la notar, pentru a nu merge aia la licitațiile și ca intermediarul jegos să își ia banii și să le dea un ciuruc la ratați? Respect, Zi de zi, rămâi cel mai curajos și profesionist ziar!
Articolul e aici, iar documentele, după sursa menționată, sunt acestea și e de datoria fiecărui român să semnaleze la ANI, DNA, Curtea de conturi, presa centrală mojiciile, furăciunile, dedicațiile jegoase ale PDL mureș pentru PDL mureș, minciunile cu sereilti foști, actuali sau viitori(Atenșie, SRI Mure, care mai trimite plicuri prin presa locală, nu s-a sinchisit că Florea a recunoscut găinăria cu atacul vandalilor ca fiind a lui Bretfelean: e fost ofițer SRI, știe ce vorbește!). DE ce să ne mirăm că SRI mureș nu se sinchisește? E doar Târgu-Mureș și aici cuvântul de ordine e să nu iasă, dracului maghiarul la vot, să fure Ardealul și să îi lase pe troglodiți fără obiectul muncii.

„Prin prezenta, vă aducem la cunoștiință că actele semnate în nume personal de doamna Ionela Ciotlăuș, referitoare la relația cu instituția pe care o conduceți, nu reprezintă punctul de vedere al Municipiului Târgu-Mureș.” În același document, Dorin Florea precizează: „Poziția oficială a Primăriei este reflectată în documentele administrative, purtând semnătura primarului sau, după caz, primarului și secretarului, precum și ștampila instituției, în condițiile legii.”
„Având în vedere că doamna viceprimar Ciotlăuș Ionela nu are atribuții privind sferele de competență ale compartimentelor funcționale ale Aparatului de specialitate al primarului și ale Serviciilor Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Târgu-Mureș, vă rugăm să nu dați curs solicitărilor care vizează atribuțiile și competenețele dumneavoastră.”

„Totodată în situația în care atitudinea doamnei viceprimar excede limitelor bunului simț sau sunteți amenințați sub orice formă, vă rugăm să sesizați de îndată Direcția comunicare, proiecte cu finanțare internațională și resurse umane.”

„În cazul în care vi se solicită informații în scris, întrucât există obligația legală de a răspunde, veți întocmi răspunsuri concise cu caracter general încadrându-vă în termenul maxim prevăzut de lege.”
P.S. Presă controlată de Cătană, care se laudă că merge cu voi la notar, pentru afacerea care putea a asociere de tip cartel, nu publicați de frică sau de pupincurism românesc asemenea articole? Sau vreți hârtii cadou de la banditul portocaliu, chirii ieftine, să puteți angaja în continuare băieți de la SRI, să vă cheme ratații la haleală, să publicați  poezele gratuit pe bani publici, să organizați târguri, festivaluri de gătit, să pupați dosul porcului PDL Mureș pe consiliere, îndrumare, prietenie?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.