miercuri, 31 iulie 2013

La plăcinte (primit banii pomană de la derbedeii PDL Mureș) înainte! La articole și la știri de la înmormântarea întreținutului pe bani publici - înapoi!



La plăcinte (primit banii pomană de la derbedeii PDL Mureș) înainte! La articole și la știri de la înmormântarea întreținutului pe bani publici -  înapoi!
Țerbea e subiect controversat și după moarte. Dacă acum două săptămâni presa controlată cu intermediari bandiților din primărie  și care merge cu  intermediarul la notar, nu la licitații, pentru a aranja dedicația care rezultă din neamestecul în afacerile cătanelor lui Florea,  nu avea vreo opreliște în a publica ordinea de zi a ședinței de consiliu local prin care se anunța dedicația de 700.000 de euro pe clubul de futsal a lui Țerbea (ins care nu obținea banii ăia din activitate hotelieră și trebuiau primiți de la șmecherul lui de partid), acum e jale mare și presa e rugată să nu publice amănunte despre deces! Cum ar veni, când veneau din contribuțiile târgumureșenilor, în loc să meargă la școli, grădinițe, ajutoare sociale banii prin partid și prin afaceriștii români mână în mână cu porcii PDL Mureș era perfect, când e vorba să scrii sau să pozezi înmormântarea fostului pușcăriaș cu club din bani publici e rugăminte de nu. Norocul vostru, angajați pe banii lui Țerbea, e că nu mai există OTV, să tragă un pomelnic pe cinste și transmisie de la sicriul cu trupul ferfeniță, fără mâini sau cum o mai fi! 
Noi, angajaţii şi colaboratorii Complexului Hotelier President îl plângem pe cel care a fost de la bun început şeful nostru, Sorin Ţerbea. Momentele prin care trecem sunt foarte dificile şi grele în acelaşi timp, drept urmare rugăm toate instituţiile de presă scrisă, vizuală şi audio-vizuală să ne înţeleagă şi să nu publice niciun material privind înmormântarea omului de afaceri Sorin Ţerbea.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Birou presă Complexul Hotelier President

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.