vineri, 26 iulie 2013

Două milioane de euro dedicate unor privați. Pe motiv de sport. Poate ne spun șmecherii din consiliul local cum e să sponsorizezi FCM-ul care nu își plătește dările la stat și la care există conflicte de interese. Afaceri de români și pentru românii dependenți de banul public prin porcii lui Florea



Două milioane de euro dedicate unor privați. Pe motiv de sport. Poate ne spun șmecherii din consiliul local cum e să sponsorizezi FCM-ul care nu își plătește dările la stat și la care există conflicte de interese. Afaceri de români și pentru românii dependenți de  banul public prin porcii lui Florea
Porcii din PDL Mureș jubilează, după ce au pus mâna pe milioane de euro prin interesul PDL pe întreținuți din familionul PDL și pe foști pușcăriași din camarilă! Atenție, porcii mai vor să îi dea familionului lui Maior care conduce FCM încă 750.000 de euro la performanță! Cretinii de consilieri locali știu măcar că neamurile pedeliștilor de la FCM nu-și plătesc impozitele și dările către stat și sunt pe club în executare silită? Oraș etnic, în care trebuie să fure românul pentru a nu fura maghiarul, așa cum vă cer porcii de români din partide, dar nici chiar așa! Alo, Curtea de conturi, alo, SRI Mureș, alo, DNA, românismul primează sau hoția?!!
Citynews zicere:

Consiliul Local Târgu Mureş a aprobat, ieri, în şedinţă extraordinară, prelungirea asocierii municipalităţii cu cele cinci cluburi sportive private din municipiu. În total, pentru cele cinci mari cluburi sportive private, aleşii au aprobat din bugetul local suma totală de 9,5 milioane de lei.
bani pentru cinci cluburi sportive private din targu mures

Astfel, FCM Târgu Mureş va primi 4 milioane de lei, BC Mureş 3 milioane de lei, City'us Târgu Mureş 1,5 milioane de lei, CSU Medicină 600.000 de lei iar BC Nova Vita 400.000 de lei. În funcţie de performanţa fiecărei echipe, municipalitatea va suplimenta sumele de bani aprobate în şedinţa extraordinară de Consiliu Local.

Dacă FCM Târgu Mureş va ocupa locul I în clasament, va obţine încă 3,5 milioane de lei, pentru locul II va primi suplimentar 2,8 milioane de lei, iar pentru locul III 1,6 milioane de lei.

Pentru clasarea pe primul loc BC Mureş va obţine un bonus de un milion de lei, 800.000 lei pentru locul II şi 500.000 pentru locul III.

City'us Târgu Mureş va primi  700.000 lei, 500.000 lei şi 300.000 de lei pentru locurile I, II şi III.

Bugetul CSU Medicina va fi suplimentat cu suma alocată de la bugetul local cu 600.000 de lei dacă se clasează pe locul I, 400.000 de lei pentru locul II şi 100.000 pentru locul III. BC Nova Vita are prevăzute 300.000 de lei pentru locul I, 200.000 pentru locul II şi 100.000 pentru locul III.

Din consiliile de administraţie ale cluburilor sportive vor face parte şi consilieri locali pentru a supraveghea modul în care sunt cheltuiţi banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.