joi, 21 aprilie 2016

Acum 8 ani, mituitul Dobre îl făcea misogin pe mituitul Florea! Hoții trebuie să fie mereu jeguri etnice majoritare și bărbați, concluzie!



Acum 8 ani, mituitul Dobre îl făcea misogin pe mituitul Florea! Hoții trebuie să fie mereu jeguri etnice majoritare și bărbați, concluzie!
http://www.ziare.com/ciprian-minodor-dobre/tg-mures/prefectul-dobre-impotriva-declaratiilor-discriminatorii-in-administratie-429767
Prefectul judetului Mures, Ciprian Minodor Dobre, considera ca primarul din Targu Mures, Dorin Florea, este "misogin", deoarece a spus ca functia de presedinte al Consiliului Judetean ar trebui ocupata de o persoana de sex masculin.
"Cred ca un astfel de comportament ca al domnului Florea, si anume de misogin, este un lucru care spune multe. (...) Simti nevoia sa faci declaratii discriminatorii doar atunci cand ai diferite frustrari, doar atunci cand ai anumite complexe" - a spus prefectul. Dobre a sustinut ca simte nevoia sa ia apararea tuturor femeilor care lucreaza in administratia locala din judetul Mures si sa arate ca acestea stiu sa ia decizii.
"Cred ca daca in echipa ar avea domnul primar si femei si-ar dea seama ca acestea stiu sa ia decizii si sa conduca institutii. Ma delimitez clar de orice fel de declaratie care are ca obiect discriminarea in administratie. Singurul lucru trebuie sa fie competenta profesionalismul. Cred ca administratia se face cu creierul si cu capul" - a afirmat prefectul de Mures.

De cealalta parte, primarul din Targu Mures a spus ca el nu discrimineaza femeile, ci, dimpotriva, le iubeste si le apreciaza extrem de mult. Dorin Florea a sustinut ca pe acest considerent doreste sa le protejeze de "cloaca si mocirla care exista in acest moment in administratie". "Nu e vorba de misoginism, ci de respectul pe care il port femeii. Eu am recomandat pentru functia de presedinte al CJ un barbat. Respect prea mult femeile si tin prea mult la ele. Un om pe care il iubesti si il pretuiesti e clar ca nu il expui intr-o maniera de-a dreptul perversa, pe care si-au imaginat-o liderii politici pentru functia de presedinte al CJ" - a afirmat Dorin Florea.

Asociatia pentru Protejarea Drepturilor Omului LIDER din Targu Mures a depus o sesizare la CNCD impotriva liderului PD-L Mures, Dorin Florea, vizand discriminarea femeilor. APDO-LIDER a invocat ultimele declaratii publice facute de liderul PD-L Mures, potrivit carora "din partea PD-L candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Mures trebuie sa fie in primul rand de sex masculin, sa stie sa ia decizii, sa lucreze in interesul cetateanului si sa se bucure de sprijinul Guvernului".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.