vineri, 29 aprilie 2016

Autodenunț: nu am primit felicitare de la penalul etnic din Primăria Târgu-Mureș!Autodenunț: nu am primit felicitare de la penalul etnic din Primăria Târgu-Mureș!
Mai în glumă, mai în serios, banditul etnic din Primăria Târgu-Mureș trimite felicitări pe bani publici, făcute fără licitație, pe tipografia lui Pașcan, cum se zice, dar nu la toată lumea. Se cheamă asta abuz  în serviciu? Cum banditul nu a trimis nici de Crăciun, nici de 8 martie, pe adresa înregistrată pe nume feminin, nici de Paști, concluzia e clară: escrocul nu mai vrea să îmi trimită felicitări. S-o fi săturat porcul etnic după episoadele DNA, poliție, combaterea discriminării, BEC și BEJ? Bine, lepră, trimite la  ceilalți și fură banii publici pe porcul tău cu tipografia. Dar nu mai îmi trimite, jegule, nici felicitări de…Florii! 

P.S. Bine că retardatul lui Florea cu PFA și mită Coral reușește să nimerească cutia poștală. Tot furt din banii publici, ca orice excrement român ilegal adus de porcul și hoțul etnic numărul 1 al democrației târgumureșene! 
Oricum, hoțul din primărie primește următoarea felicitare! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu