vineri, 22 aprilie 2016

Escrocii din TVR și-au luat în sfârșit șutul!Escrocii din TVR și-au luat în sfârșit șutul!
TVR zicere. 8 ani datorii neplătite de hoți, exact de când, de exemplu, a fost înființat TVR Târgu-Mureș, locul în care se cheltuiește anual și un milion de euro! De asta nu aveau bani escrocii, pentru că ofereau locuri de muncă pentru gașcă, în contul contractului PSD-UDMR, pus în aplicare de bastarzii PDL Mureș!


10 la sută inși cu facultate, din 56 de angajați!
4,697 milioane lei cheltuieli, un milion de euro!
3,52 milioane lei cheltuieli cu salarii, peste 750.000 de euro la 56 de angajați, 46 cu liceu!
255.000 lei onorarii colaboratori, alți 60.000 de euro făcuți praf pe gunoiul numit drept de autor, cu eludarea taxelor legale și în scârba  noțiunii de drept de autor!
Venituri publicitate 41.000 lei, nici 10.000 de euro, nici 30 de euro pe zi calendaristică!
Așa-zise sponsorizări: 19.000 lei, jumătate din publicitate, atenție, DNA!
Total venituri: 624.000 de lei.
Concluzie, proștii TVR Târgu-Mureș cheltuiesc 4,697 milioane lei ca să obțină un venit de 624.000 de lei, pierdere de vreo 85 la sută! DNA, hoții și incapabili ăștia mai sunt lăsați să își facă treburile jegoase și angajările de rude și iubiri de interes?!


Reprezentanţii European Broadcasting Union (EBU) - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din lume – au anunţat managementul TVR că vor demara procedura de excludere a Televiziunii Române din organizaţie. Totodată, România îşi va pierde dreptul de a participa la concursul Eurovision, care va avea loc anul acesta la Stockholm.

Decizia conducerii EBU vine ca urmare a situaţiei generate de neplata datoriilor acumulate de TVR în ultimii opt ani. Reprezentanţii Televiziunii Române au anunţat partenerii că TVR nu va mai putea susţine plăţile datoriilor, ultima tranşă, în cuantum de 250.000 de euro, fiind achitată în luna ianuarie.

Conducerea TVR a făcut numeroase apeluri şi a prezentat posibile soluţii către instituţiile abilitate, în vederea asigurării unei finanţări corecte a serviciului public de televiziune, însă nu a primit niciun răspuns pozitiv.

În acelaşi sens, reprezentanţii EBU au transmis mai multe solicitări autorităţilor române în vederea susţinerii televiziunii publice. În ultima adresă, EBU a solicitat un răspuns din partea instituţiilor contactate până joi, 21 aprilie, ora 20.00, în caz contrar anunţând că vor demara procesul de excludere a României de la Eurovision şi a TVR din rândul membrilor organizaţiei.

Situaţia este fără precedent în istoria EBU, TVR fiind prima televiziune exclusă din asociaţie. De asemenea, excluderea unei ţări din concursul Eurovision este o premieră.

    România are cea mai scăzută taxă tv din Uniunea Europeană şi una dintre cele mai mici din Europa – aproximativ 11 euro/an. Această taxă nu a fost indexată niciodată din anul 2003, în condiţiile în care costurile, inclusiv drepturile de televizare a evenimentelor majore contractate de la EBU şi ceilalţi parteneri au crescut în fiecare an. Această situaţie, coroborată cu un regim restrictiv de difuzare a spoturilor publicitare şi alte prevederi legislative (eliminarea scutirii de TVA pentru programe şi licenţe, introducerea contribuţiei pentru CNC de 15% din veniturile din publicitate - faţă de 3%, în cazul posturilor comerciale- etc) au afectat veniturile televiziunii publice.

***
- See more at: http://www.tvr.ro/ebu-a-demarat-procedurile-de-excludere-a-tvr-din-organizatie_16421.html#view

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu