miercuri, 20 aprilie 2016

Mită pentru Florea și fiu-su de la Musgociu! Hoțiile românești poartă un singur nume la Târgu-Mureș!



Mită pentru Florea și fiu-su de la Musgociu! Hoțiile românești poartă un singur nume la Târgu-Mureș, orașul mega-hoțiilor în numele românismului bolnav și hoț!

Primarul din Târgu Mureş şi fiul său, acuzaţi de DNA de luare de mită
Autor: Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 12:57
Sursa foto: evz.ro
dorin florea

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, şi fiul său sunt urmăriţi penal pentru luare de mită de procurorii DNA într-un nou dosar de corupţie. Este al doilea dosar pe numele lui Florea, unul dintre cei mai importanţi primari ai vechiului PDL.

OFICIAL: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus extinderea si efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecții:

FLOREA DORIN, primar al municipiului Tîrgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită,

FLOREA DAN AUREL, fiul primarului municipiului Tîrgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:
- complicitate la luare de mită,
- spălare de bani,

MUSGOCIU MIRCEA-NICOLAE, om de afaceri, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:
- dare de mită,
- spălare de bani.

În ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
La data de 30 iunie 2011, în baza expunerilor de motive ale primarului municipiului Tîrgu-Mureș, suspectul Florea Dorin, au fost emise un număr de 9 hotărâri ale Consiliului Local, având ca element comun realizarea proiectului “Prelungirea Caii Sighișoarei în două direcții”, proiect în care era direct interesat omul de afaceri Musgociu Mircea Nicolae, în contextul efectuării unor schimburi de terenuri cu Municipiul Tîrgu Mureș.

Acest lucru a fost urmat, la data de 09 decembrie 2011, de încheierea între o firmă reprezentată de suspectul Musgociu Mircea Nicolae și fiul primarului municipiului Tîrgu-Mureș a unui contract de vânzare-cumpărare având ca obiect un apartament (suprafață utilă de 159,99 mp) situat în același oraș în schimbul sumei de 74.000 euro plus TVA.

La data de 30 martie 2015, suspectul Florea Dan Aurel a vândut locuința respectivă, achiziționată la un preț subevaluat, contra sumei de 130.000 euro.

În cursul anului 2013, acționând în aceeași manieră, suspectul Florea Dorin a continuat să sprijine afacerile și interesele financiare ale suspectului Musgociu Mircea Nicolae, referitoare la necesitatea achiziționării din proprietatea omului de afaceri a suprafeței de teren de 1.415,36 mp, situat in Tîrgu Mureș, zona Căii Sighișoarei (fosta Livadă Pomicolă Tîrgu Mureș).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.