joi, 28 aprilie 2016

Hoții lui Florea au scos electoral autobuze. Nimic despre furtul pe Siletina asociată și pe Transporturile terestre ocazionale ale primăriei



Hoții lui Florea au scos electoral autobuze. Nimic despre furtul pe Siletina asociată și pe Transporturile terestre ocazionale ale primăriei
Interesele hoților români și demența de a salva escrocul de dosarele DNA și de mitele luate de porcul lui pe PFA și directori, sub nasul SRI care scrie în campania electorală pentru pungaș, cu pseudonime maghiare sau românești, impun afacerea autobuze de campanie. Rețineți că dementul a inițiat furtul a 1,7 milioane de euro pe scursura ineptă din partid cu hoția FCM/ASA, ca idee despre cum au furat bani de…autobuze!

DNA:
1.     Afacerea asociere escrocul cu amendă și pe cartel taxi cu firma orașului. Subvenții 100 la sută de la bastard pentru escroc, milioane de euro anual furate.
2.     Afacerea reclamă electorală pentru hoții PDL/PNL Mureș, pe autobuzele din banii publici.
3.     Folosirea mașinilor pentru cărat galerie, membrii de partid, pensionari și alte categorii șantajate de bastardul mare din primărie.
4.     Afacerea Transporturile terestre ocazionale ale primăriei și decontările scursurii lui Florea pe autobuze cu așa-zisă gratuitate, 10 lei/km, cum zic unii din interior.

Promisiune respectată! Autobuze noi pentru tîrgumureşeni!
Joi, 28 Aprilie 2016 14:36 | Imprimare | Email



Marime text:





Autobuze noi, de ultimă generaţie au fost livrate municipiului Tîrgu Mureş: „Sunt foarte bucuros că pe zi ce trece reuşim să îndeplinim promisiunile făcute. În acest moment au sosit primele autobuze de ultima generaţie, climatizate, cu aer condiţionat,  securizate, cu tot felul de facilităţi destinate tuturor persoanelor. Aceste autobuze vin să reînnoiască parcul auto al oraşului" a declarat primarul Dorin Florea. Cele 20 de autobuze sunt echipate cu sisteme de supraveghere în faţă şi în spate, astfel încât orice tip de incident sau furt în mijlocul de transport va fi înregistrat. Mai mult, şoferul este securizat, iar pasagerii vor beneficia de confort. Autobuzele sunt înmatriculate şi vor intra în foarte scurt timp în trafic. „Această achiziţie face parte dintr-un amplu proiect al nostru,  dezvoltat în urmă cu doi ani de zile, un proiect de mobilitate urbană.  Vor urma să fie avem şi autobuze electrice, autobuze care vor circula în zona periurbană şi ne gândim şi la un trenuleţ urban pe care vrem să îl dezvoltăm pe viitor,"  a declarat Dorin Florea, primarul Tîrgu Mureşului. Autobuzele sunt echipate la standarde europene, cu platformă mobilă. „Noile autobuze vor aduce economii în buzunarul târgumureşenilor care vor putea lăsa maşinile acasă şi vor ajunge comod în orice direcţie din oraş" a conchis edilul.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.