vineri, 29 aprilie 2016

Un mitropolit bugetar aruncă blestem pe un jurnalist privat. Să-i dea și lui Dumnezeu… banii!



Un mitropolit bugetar aruncă blestem pe un jurnalist privat. Să-i dea și lui Dumnezeu… banii!
Mitropolitul Ardealului, un bugetar plătit probabil ca orice popete, 60 la sută din banii publici și vreo 40 la sută din sumele adunate și din pomeni  de credincioșii bugetari sau nu, își permite să blesteme jurnalistul care i-a publicat fotografie cu mega-mașina!  Nu  e vreo minune dumnezeiască descoperirea luxului pentru dosul bugetarului, ci șochează deraierea cititorului ocazional  de Biblie în post de bugetar. Ceea ce șochează e blestemul și blasfemia! Individul reduce Dumnezeul la un furnizor de…bani! Venind și de la un bugetar, penibilul ortodox e și absolut! Desigur, știre fără impact pentru spălații pe creier în special de la sate, care ridică orice ins în sutană ca locțiitor al lui Dumnezeu pe pământ și nu îl consideră exact ce este: un bugetar nenorocit care muncește maximum 2-3 ore zilnic. Să îl ierte Dumnezeu pe blasfemiatorul bugetar, dacă are stomac!
Hotnews zicere:
Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginile cu masina sa de lux, iar publicatia implicata, Ora de Sibiu, i-a cerut apoi scuze intr-un articol.

"Nu am de ce sa nu ma folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, si inca mai am de plata la el, pentru ca cineva a vrut sa castige niste bani cu fotografia respectiva", a spus Streza  intr-un interviu pentru Turnul Sfatului.

"Sa-i dea Dumnezeu atatia bani cati a o castigat...  sa-i inmulteasca numai banii aia cat o castigat", a adaugat mitropolitul despre fotografia cu masina sa de lux, un Mercedes E350 4matic

"In fine, daca persoana respectiva apare in fata mea, si-i pare rau de treaba aceasta, il iert si public. Toti gresim, dar a gresi e omeneste, a persevera e diabolic", a continuat Laurentiu Streza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.