marți, 26 aprilie 2016

Penalul Dorin Florea candidează! Din respect pentru banii care pot fi furați de hoții români din PNL și camarila de borfaș!



Penalul Dorin  Florea candidează! Din respect pentru banii care pot fi furați de hoții români din PNL  și camarila de borfaș!
Atenție, candidați, la posibilele măgării ale penalului Florea, făcute deja în celelalte companii!
1.     Echipă de divizie: hockey, curling, orice vrea dementul din partid. De preferat tot prin primar din partidul hoțului etnic, ca la Sânnicolau Mare.
2.     Folosirea siteului orașului, tîrgumureș.ro, în campania lui. Bani publici furați și aici, cu texte scrise de viermii etnici din birourile de presa.
3.     Folosirea biroului de presă al primăriei pentru propagandă,  cu gunoaiele rude de PDL, actorași ratați guriști în caravana porcului etnic cunoscut.
4.     Cartelul lui Cătană, cu presa șantajată și cu chirii și diplome de rahat pentru șantajați, care obligă viermii obligați să semneze la notar să publice inepțiile agramate ale lătrătorului bilingv în microfon.
5.     Atacurile imaginare și imaginate de securistul Bretfealean. Hoție de 1900 de euro, magazin FCM, autocolante, dosar închis.
6.     Felicitările borfașilor pe tipografia leprei parlamentare.
7.     Jocul UDMR, care mimează candidat din frică de mafia românească și pentru beneficiile șefilor UDMR!
8.     Reclamă pentru jegul român pe autobuzele controlate de escrocul Maior și pe prietenarul Tatar Bela! Pentru care porcul etnic nu plătește un leu/forint!
9.     Scrisori ale hoțului în cutiile poștale, în care  ataca UDMR  sau se lăuda cu hoțiile pe porcii români din gașcă! Vezi atacurile jegului rasist pentru candidați maghiari!
10. Folosirea Zilelor cu reclamă pe pungaș. Aici sunt banii dumneavoastră și sponsorizările care întorc mita la hoții români și maghiari în primărie și nu vorbim doar de mita Coral!
Fiți atenți la golăniile ăstuia și la mafia creată de votul pe demenți români. Românismul e boala jegoasă care permite românilor să fure cu nesimțire pe toate lichele din partidul lui Florea și secăturile de români din camarilă!

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, a declarat marți, după ce și-a înregistrat dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție numărul 1, că a decis să candideze ca independent pentru a cincea oară în urma numeroaselor solicitări venite din partea cetățenilor.

"A fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat de când sunt în funcții publice. Nu am crezut că forța cetățenilor și a îngrijorărilor lor poate să fie atât de puternică și să creeze un asemenea impact asupra mea. Au contat enorm mesajele pe care le-am primit de la cetățeni, români și maghiari, și am înțeles că în Târgu Mureș se prețuiește mai mult siguranța și faptul că se dorește ca târgumureșenii să apere această administrație de scandaluri, de zonă conflictuală. Oamenii își doresc să mergem pe acest drum. E o uriașă responsabilitate pe care mi-o asum și fac o invitație tuturor partidelor să înțeleagă că această decizie am luat-o departe de conflicte și de încrâncenări care nu duc la nimic bun — administrația din ziua de azi nu e un lucru ușor într-o lume competitivă", a declarat Dorin Florea.

El a rugat toate partidele politice să își desemneze oameni de calitate pentru Consiliul Local, astfel încât "să dea un consiliul local responsabil, fapt ce creează premisele ca un primar să își ducă la bun sfârșit ceea ce are de îndeplinit".

Dorin Florea este primar al municipiului Târgu Mureș începând cu anul 2000, când a câștigat ca independent.

În ziua în care Florea și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la Primăria Târgu Mureș, Direcția Națională Anticorupție a comunicat presei că acesta este suspect pentru luare de mită într-un nou dosar, separat de cel privind acordarea unor finanțări pentru echipa ASA Târgu Mureș.

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a declarat imediat după anunțul făcut de Direcția Națională Anticorupție că a extins cercetările împotriva acestuia și îl suspectează de luare de mită, în cazul unui schimb de terenuri, că speră să se facă lumină cât mai repede în acest caz, întrucât deciziile luate în Consiliul Local Târgu Mureș sunt în interesul orașului.

AGERPRES/ (A — autor: Dorina Matiș, editor: Oana Popescu, editor online: Gabriela Badea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.