luni, 25 aprilie 2016

Afacere tarabe de plastic în piețe, de 1550 lei bucata și aruncare a tarabelor din beton. Afacere a bandiților PDL Mureș care l-au controlat pe condamnatul definitiv Pavel, după vreo 15 ani de puturoșenie a zdrenței din primărie!!Afacere tarabe de plastic în piețe, de 1550 lei bucata și  aruncare a tarabelor din beton. Afacere a bandiților PDL Mureș care l-au controlat pe condamnatul definitiv Pavel, după vreo 15 ani de puturoșenie a zdrenței  din primărie!
Ca și gășcarul dinainte, condamnat definitiv cu suspendare, Filimon, gășcar de armată cu rahat PDL, Pavel și-a luat pedeapsă cu suspendare. Ce îi unește pe cei doi penali e funcția la piețe! Poate bagă nasul DNA și Curtea de conturi la vrăjile celor doi pușcăriași cu suspendare și la afacere tarabe de plastic de 1550 lei! Pentru ca tarabele vechi să fie aruncate la ieșirea din piețe și porcul lui Florea, escrocul pe PFA, să se filmeze cu cele noi, ca orice dejecție care trebuie promovată de cartelul lui Cătană cu presa șantajabilă de către mafia românească din camarila gunoiului mare din executiv!
Bandiții din  Primăria Târgu-Mureș și mega-afacere cu tarabe de 1550 de lei bucata!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au mai pus de o afacere care se va dovedi ca de obicei pe firmă dedicată, pe porc pedelist sau pe hoț din camarila banditului  pedelist. Tarabe noi, din plastic, de1550 lei bucata! Cele vechi au fost aruncate de bandiți la ieșirea din piață, acolo unde zac în zăpadă și ploaie de multe luni! Să mai menționăm  că retardatul cu damf și aruncări de neveste al lui Florea  a venit să supervizeze afacerea cu  duhoarea de dedicație a hoțului etnic din PDL? 
P.S. Retardatul lui  Florea  era  și la montarea  parcărilor de 800 de euro un loc de  parcare pe Senin și la containerele de un miliard de lei vechi. Dovadă că bandiții PDL  Mureș miros banul public pentru dedicații etnice, ca de la bandit care fură tot  etnic.Masă de plastic de 1550 de lei! Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!Masă de plastic de 1550 de lei!  Ca de la retardații PDL Mureș. DNA și Curtea de conturi, verifici bandiții din PDL Mureș și primărie și gagii lor în uniformă?!
Pentru gangsterii din Primăria Târgu-Mureș care decontează 800 de euro pentru fiecare loc de parcare Senin, cu copertină de lemn, taraba de plastic e ceva mărunțiș. Bandiții banului public au făcut praf 77500 de lei pentru 50 de mese de plastic. Să ghicim, pe vreo firmă a porcului pedelist, pe vreo scursură etnică din camarilă, pe… Triplast?!
Pieţele din municipiu, la standarde europene!
Luni, 29 Septembrie 2014 12:49 | Imprimare | Email
Marime text:
       În Piaţa de zi din cartierul 7 Noiembrie, 50 de mese vechi, de beton, au fost înlocuite cu mese din plastic, prevăzute cu lădiţe pentru depozitarea mărfurilor agroalimentare, în concordanţă cu standardele impuse de legislaţia europeană.
       Prezent la acest eveniment, viceprimarul municipiului, Claudiu Maior a primit felicitări din partea producătorilor, dar şi a cumpărătorilor aflaţi în piaţă, luni, 29 septembrie.
     „Am promis târgumureşenilor un comerţ civilizat, desfăşurat în condiţii de siguranţă şi igienă. Vom continua această acţiune şi în celelalte pieţe din municipiu, ca o dovadă a preocupării municipalităţii pentru sporirea gradului de confort al locuitorilor şi crearea de condiţii optime pentru ca producătorii să-şi poată etala şi comercializa mărfurile într-un ambient plăcut şi atractiv”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
     „Ne bucurăm că, în sfârşit, avem create toate condiţiile pentru a ne desfăşura activitatea într-un mod civilizat, mai ales acum, când legumele şi fructele se găsesc din plin, pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Nu-i totuna să scoţi marfa din sac sau s-o aranjezi frumos, în lădiţă”, a fost de părere Nicolae Moldovan, producător de cartofi din Tîrgu Mureş.
     Valoarea investiţiei se ridică la suma de 77.500 de lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu