vineri, 8 aprilie 2016

Pentru un anume jurnalist de sport, cu mulțumiri

Pentru un anume jurnalist de sport, cu mulțumiri

 

 

Bandiții lui Dorin Florea au înregistrat marcă la nici 20 de zile după ce au furat banii târgumureșenilor pentru retardatul cu datorii la stat!



Bandiții lui Dorin Florea au înregistrat marcă  la nici 20 de zile după ce au furat banii  târgumureșenilor pentru retardatul cu datorii la stat!
Pentru că banditul  își angajează rahatul pe PFA în nici 48 de ore,  nu e problemă    se inventează marcă înregistrată tot pentru borfașul PDL Mureș. Dacă banditul etnic vrea asta anexează și Ungaria, nu-i așa?!
La data de 18 iulie 2013, suspectul Dorin Florea în calitate de primar al municipiului Tîrgu Mureș și ordonator principal de credite și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu prin încălcarea prevederilor mai multor acte normative care interziceau alocarea de fonduri de la bugetul local către Asociația Sportivă Fotbal Club Municipal Tîrgu Mureș, întrucât aceasta avea obligații de plată neonorate privind impozitele și taxele către stat, precum și contribuțiile către asigurările sociale de stat. Concret, suspectul a inițiat, în condiții ilegale, un proiect de hotărâre de consiliu local, care a stat la baza adoptării, în mod ilegal, la data de 25 iulie 2013, a hotărârii a Consiliului Local Municipal privind aprobarea alocării, de la bugetul local, a sumei de 4.000.000 lei pentru sezonul competițional 2013-2014, în vederea continuării asocierii dintre municipiul Tg. Mureș și Fotbal Club Municipal Tg. Mureș. La acea ședință a participat, pe lângă cei 20 de suspecți – consilieri locali, și secretarul Primăriei Municipiului, suspecta Cioban Maria, care a contrasemnat documentul respectiv”, se arată în comunicatul DNA
La nici 20 de zile, în 8 august, bandiții lui Florea inventează marca înregistrată, pentru viitoarea afacerea ONG din banii publici pentru bastardul PDL Mureș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.