joi, 28 aprilie 2016

Penalul Florea și borfașul prezentat de DNA cu mită Coral și cu hoție pe PFA la trogloditul mare din primărie se laudă cu autobuze. După ce exact penalul era amendat de CNCD pentru discriminarea persoanelor cu handicap! Ce face campania electorală din hoți români!



Penalul Florea și borfașul prezentat de DNA cu  mită Coral și cu  hoție pe PFA la trogloditul mare din primărie se laudă cu autobuze. După ce exact penalul era amendat de CNCD pentru discriminarea persoanelor cu handicap! Ce face campania electorală din hoți români!
Orice amendă pentru gunoiul etnic e un pas înainte la Târgu-Mureș. Dovadă ca cei doi borfași, lepra angajatoare de cretin pe PFA și jegul etnic cunoscut  se conformeză!
Foto: zidezi.ro

Amendatul  pentru discriminare persoanelor cu handicap, Dorin Florea, trebuie să intre în legalitate luna aceasta, pentru transportul subvenționat cadou pe firma cu care Maior a fost adus de bandiții de partid în Primăria Târgu-Mureș!




Pentru că șmecherașii PDL mimează atenția pentru persoane cu handicap, pentru  rromi și maghiari, dar ei au atacuri rasiste care se lasă cu amenzi la CNCD, Florea mai are doar o lună pentru  pus în practică ce nu a făcut pentru persoanele cu dizabilități cu care Maior are obrăznicia să se pozeze în fața autobuzelor Siletina pe care porcul mare PDL are și reclamă electorală, mașini  pe care Maior nu le mai recunoaște, punând firma pe alt nume, din cauză de conflicte ANI!
Păcăliciul de primar de Târgu-Mureș care a atacat rasist rromii în declarațiile bolnave și a refuzat tăblițe în limba maghiară la școli, conform legii, a mai luat una peste bot, de la CNCD! Amendă de 2.000 de lei pentru Florea, care e la fel de tolomac ca și alți 38 de primari de municipii. Singurii care au respectat legea au fost primarii din Sibiu și Miercurea Ciuc, adică un sas și un maghiar! Rușine, pramatii de români!
P.S. Unde a publicat Florea pe banii lui decizia CNCD? Sau pentru pedelist nu contează decât banii dați pe intermediarul care controlează la notar publicitate pentru el și pentru retardatul de partid căruia porcul mare vrea să îi facă imagine și să îl lase...moștenitor în orașul controlat cu isteria anti-maghiară și prin provocările bețivanilor care au fost la SRI?!
Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, intrunit in sedinta de solutionare de petitii in data de 30.04.2014, a adoptat urmatoarea decizie in urma unei autosesizari care a avut ca obiect neasigurarea conditiilor de transport local prin mijloacele de transport in comun a persoanelor cu dizabilitati locomotorii, incalcarea dreptului la demnitate prin modul in care persoanele cu dizabilitati locomotorii sunt obligate sa utilizeze transportul in comun in municipiile resedinta de judet, neluarea unor masuri concrete pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilitati locomotorii la transportul local:
1.    Neasigurarea conditiilor de transport pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii in municipiile resedinta de judet reprezinta discriminare, conform art. 2, alin. (1) si (4), coroborate cu art. 10 (g) si (h), si art. 15 din O.G. 137/2000, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, art. 9, 19 si 20 din Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati, ratificata de Romania prin legea nr. 221/2010.
2.    Se sanctioneaza cu amenda contraventionala in cuantum de 1000 lei primarii localitatilor in care nu au fost accesibilizate toate mijloacele de transport local, fiind accesibilizate cel putin 2/3 din totalul mijloacelor de transport, si cu amenda contraventionala in cuantum de 2000 lei primarii localitatilor in care sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati locomotorii mai putin de 2/3 din totalul mijloacelor de transport. In aceasta situatie se afla 39 de municipii resedinta de judet si municipiul Bucuresti. Singurele municipii resedinta de judet care au implementat cerinta legala privind accesibilizarea transportului in comun la nivel local sunt Sibiu si Miercurea Ciuc.
3.    Se sanctioneaza cu amenda contraventionala in cuantum de 5000 lei Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala.
4.    Se solicita primarilor din municipii resedinta de judet ca, in termen de 6 luni, sa reevalueze contractele de autorizare a firmelor care asigura transportul local in vederea asigurarii accesului persoanelor cu dizabilitati locomotorii la mijloacele de transport local.
5.    CNCD va monitoriza implementarea recomandarii.
6.    Reclamatii au obligatia de a publica decizia CNCD in ziare locale (pentru primari) si 1 ziar national (Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala)
Vot: in unanimitate a celor prezenti.
Hotararea motivata va fi comunicata partilor, in termen legal, si este supusa caii de atac in instanta.
Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii
30.04.2014
Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.