marți, 26 aprilie 2016

Bandiții penalilor Florea și Maior vor să vândă un fotbalist. Poate verifică DNA contractul pe FCM prin care retardatul lui Florea nu plătea cei 50 la sută la buget, dacă bastardul avea datorii mai mari decât încasările!



Bandiții penalilor Florea și Maior vor să vândă un fotbalist. Poate verifică DNA contractul pe FCM prin care retardatul lui Florea nu plătea cei 50 la sută la buget, dacă bastardul avea datorii mai mari decât încasările!

GSP zicere:


Ivan Gonzalez a fost luat în colimator de MM Stoica după prestaţia din meciul cu Astra de aseară şi tot directorul Stelei a anunţat că fotbalistul va juca în Segunda Division în sezonul următor.

GSP.RO a aflat că fundaşul lui Tg. Mureş a semnat cu Alcorcon, echipă aflată pe locul 10 în liga secundă din Spania, dar la doar 3 puncte de podium.

De asemenea, Ramiro Costa şi Jazvici sunt foarte aproape să se înţeleagă cu oficialii pentru întreruperea contractelor.

Nu au plecat încă de la echipă, dar negociază în aceste zile pentru a rupe acordurile cu ASA. Acesta este şi motivul pentru care cei doi nu au evoluat împotriva Astrei.

http://www.tirgumures.ro/hot/iunie2010.php veți găsi Contractul de Asociere dintre Municipiul Targu Mures si Fotbal Club Municipal din Targu Mures pentru sezonul competitional 2010 – 2011. Art.5. Municipiul Tîrgu-Mures are urmatoarele obligatii: a) alocarea sumei totale de 7.860.000 lei (7.000.000 lei fotbal masculin si 860.000 lei fotbal feminin, pentru sezonul competitional 2010-2011, conform Hotarârii Consiliului Local Municipal Tîrgu-Mures; b) desemnarea de reprezentanti în Consiliul Director; “5. În cazul obtinerii de venituri suplimentare provenite din transferul unor jucatori de fotbal aflati în relatii contractuale cu F.C.M., dupa înregistrarea acestor sume, clubul de fotbal are obligativitatea de a remite Municipiului Tg Mures 50 % din valoarea sumelor obtinute pe aceasta cale pe o perioada de timp egala cu cea de valabilitate a prezentului contract de asociere. Achitarea cotei de mai sus se va face în conditiile în careveniturile realizate vor depasi cheltuielile clubului
După cum ați ghicit, bastardul nu a plătit un leu și banditul a luat și mită în primărie, cum spune DNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.