joi, 28 aprilie 2016

Hoții din Primăria Târgu-Mureș au mai inventat concertul de 10 mai pentru campania electorală a gunoiului!Hoții din Primăria Târgu-Mureș au mai inventat concertul de 10 mai pentru campania electorală a gunoiului!
Pentru că hoții români știu doar să fure etnic, căutați interesele leprelor din primăria Târgu-Mureș și hoțul din campanie electorală care trebuie promovat. Atenție, nebunul va cheltui un milion de euro din banii târgumureșenilor pentru festivalul privat și cu bilete Untold! DNA, ia porcul etnic și cu hoția asta și caută datoriile firmei, care pare să fie după modelul escrocilor din familia cu ASA. Niște derbedei care au datorii la stat și care vor să primească bani publici de la mega-borfașul român din primărie, tatăl bastarzilor PDL Mureș
P.S. Porcul etnic a dat mită în campania lui Băsescu și interesele hoțești românești - și în special de servicii angajatoare de...ziariști în presa locală - au lăsat latura să fure în continuare și să își aducă în primărie și lichele precum retardatul angajat pe PFA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu