miercuri, 27 aprilie 2016

Alegeri locale cu doi penali la Primăria Târgu-Mureș



Alegeri locale cu doi penali la Primăria Târgu-Mureș
Alegerile locale ar trebui să fie simple anul acesta la Târgu-Mureș prin prisma existenței a doi inși trimiși în judecată sau cu mită!
1.     Demența numită Florea, ins care a candidat de 5 ori cu 4 partide/independent diferite, trimis în judecată pentru hoția ASA pentru Maior, angajator escroc de Maior pe PFA făcut cu o zi înainte de angajare, furt al porcilor PDL de 35.000 de lei anual,  rasist convins, amendat pentru atacurile bolnave și discriminarea maghiarilor, rromilor și persoanelor cu handicap și cu mită de la Musgociu pe care l-a răsplătit și cu o centrală termică.
2.     Ciotlăuș, cu activitate civică bună, dar săpată de banditul mare PDL pentru a aduce bovinul în executiv. Femeia e trimisă în judecată pentru evaziune și altele, în contul amiciției liberale pentru Mailat.
3.     Soos, alegerea udemeristă, fără asumare, ins inițial complice în dosarul furtului ASA. Cum nu i-a secat mâna pentru furtul hoțului pentru retardat,  DNA nu a luat vreo măsură, furt de 1,7 milioane de euro din banii prostimii târgumureșene.
4.     Mașca, antreprenor, ins cu afacerile la vedere, cu realizări excelente și cu sponsorizări și acte de caritate. Om care a luptat pentru legea care permitea înființarea de noi partide, cu 3 membri.
5.     Papuc, din partea   unui PSD corupt și șantajabil, vezi măgăriile făcute pentru Cupa liceelor și condamnările ANI pentru reghinean.
6.     Matei, fără informații.
Punctul zicere:

Ieri a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru funcţia de primar şi consilier local şi judeţean. Şase candidaţi erau înscrişi în cursa electorală pentru funcţia de primar la Tîrgu Mureş până aproape de ora închiderii la Biroul Electoral.

În ordinea din imagine aceştia sunt:

Dorin Florea independent,
Soos Zoltan – independent,
Dan Maşca – Partidul Oamenilor Liberi,
Ionela Ciotlăuş – ALDE
Sergiu Papuc – PSD,
Nicolae Nicodim Matei – PMP.

Campania electorală va începe în data de 6 mai iar alegerile locale vor avea loc în 5 iuni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.