vineri, 15 aprilie 2016

Bandiții lui Florea se laudă că asfaltează parcări! Hoții din primăria Târgu-Mureș se fac că lucrează după 16 ani de furt și de promovat retardatul din partid!



Bandiții lui Florea se laudă că asfaltează parcări! Hoții din primăria Târgu-Mureș se fac că lucrează după 16 ani de furt și de promovat retardatul din partid!
Eternul idiot agramat care scrie gunoaiele ca și consilier de retardat, eterna hoție pentru publicitatea prin prostovanul lui Florea cu cartel stabilit la notar, eternul prostălău care se pozează, hoțul și pe PFA la bastardul lui de partid! Mafie etnică, hoție pură! DNA, cum rămâne cu mita luată de Maior prin Kagan, de care scrie EVZ?! Căutați și revelioanele pe bani publici ale retardatului cunoscut cu slugoii șefi de asociație și abonamentele plasate de proști pentru decontarea jegului lui Florea cunoscut!  Ironia e că hoții din primărie și PDL deconteză pe firma mortului care a făcut sesizare la DNA pentru hoția licitație pentru banditul Țerbea! Cum le mai brodește golănia post-mormânt pe toate la bastarzii hoți români cu furturi etnice!
rdO suprafaţă de cca 900 de metri pătraţi a fost asfaltată în cursul zilei de joi, 14 aprilie a.c.  decătre echipele de municitori de la S.C. "Citadin Prest" S.A. "Am finalizat asfaltarea acestei zone situată pe Bulevardul Pandurilor nr.113-117. Am convenit cu cetăţenii care domiciliază aici să asfaltăm aceste parcări şi vom continua genul acesta de lucrări şi în celelate cartiere din oraş. Sărbătorile pascale se apropie şi ne dorim ca aceste sărbători binecuvântate să le petrecem în tihnă şi cu bucurie, într-un mediu ambiental plăcut", a opinat consilierul primarului, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.