vineri, 22 aprilie 2016

Bandiții acuzatului de mită Florea fac…trotuarul!



Bandiții acuzatului de mită Florea fac…trotuarul!
Cum politica e curvă, în campanie electorală hoții lui Florea fac…trotuarul! Uitat de banditul român cunoscut 16 ani, 4 mandate și de porcul lui pe PFA, escrocul cu furt…ingineresc și minte… Așa-i când nu ai vreun bastard român din camarilă sau PDL căruia să ai dai dedicații! Poare realizează românul și maghiarul ce porc etnic și-a bătut joc de ei și a furat banul public pentru jegurile de români sau pe prietenarii maghiari!

Pentru DNA, căutați cum au ajuns scursurile inepte și românești în biroul de presă și cum consilierul de retardat, prostul bilingv, și-a înghețat postul la stat! Și căutați cartelul borfașilor pe jegul lui Cătană, cu semnături la notar, pentru ca mafioții din primărie să nu aibă surprize la licitații pentru gunoaiele lor etnice!
Recent, a început opraţiunea de reabilitare/modernizare a trotuarelor din Piaţa Mărăşti. „Continuăm lucrările de reabilitare a trotuarelor pe raza municipiului Tîrgu Mureş. În prezent, echipele de muncitori sunt angrenate în lucrările din Piaţa Mărăşti, urmând ca, în scurt timp, să ne deplasăm şi în alte zone ale oraşului conform graficului de lucrări. Ne cerem scuze cetăţenilor, pe această cale, pentru eventualul disconfort provocat de utilajele din zonă, dar curând vom finaliza aceste lucrări", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.