duminică, 10 aprilie 2016

Bandiții lui Dorin Florea zugrăvesc copacii pentru a fura banii publici, edilii din Timișoara interzic demențele de gen!



Bandiții lui  Dorin Florea zugrăvesc copacii pentru a fura banii publici, edilii din Timișoara interzic demențele de gen!


Poliţiştii locali din Timişoara au început derularea unei campanii de educare a timişorenilor cu ajutorul amenzilor. Sumele preconizate că vor fi strânse la buget sunt mari, mai ales că mulţi dintre localnici nu ştiu că văruirea copacilor e interzisă. Cum tot mai mulţi cetăţeni au cerut informaţii cu privire la văruirea trunchiurilor arborilor, poliţiştii locali au decis derularea unei campanii pentru salvarea copacilor din oraş, dar şi salvarea buzunarelor timişorenilor. Astfel, conform unei hotărâri de Consiliu Local, "văruirea trunchiului arborilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenzi cuprinse între 300 şi 500 de lei." Poliţia Locala îi atenţionează pe cetăţenii municipiului Timişoara să aibă în vedere aceste aspecte şi să respecte legislaţia în vigoare. Conform precizărilor Direcţiei de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, aceasta normă este necesară pentru protejarea arborilor. "S-a constatat că ploile acide, în contact cu varul de pe trunchiul copacilor, provoacă uscarea arborilor. Un alt aspect constatat în cadrul acţiunilor punctuale desfăşurate de Serviciul Protecţia Mediului este referitor la presărarea nisipului pe porţiunile recent asfaltate, lucru care poluează mediul", a spus Nicoleta Popa, ofiţer de presă al Poliţiei Locale Timişoara.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/timisoara/varuirea-copacilor-e-interzisa-timisoara-amenda-ajunge-500-lei-1_50bd3c9e7c42d5a663c8d143/index.html
Mulțumiri, Radu Bălaș pentru foto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.