luni, 18 aprilie 2016

Cum e an electoral, bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să muncească pentru tot ce nu a făcut hoțul 16 ani!



Cum e an electoral, bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să muncească pentru tot ce nu a făcut hoțul 16 ani!
Atenție, DNA la firmele abonate la bastardul PDL Mureș, atenție la firma  abonată Gazonul, atenție la folosirea publicității pe scursura lui Florea cu cartelul jegos la notar, atenție la angajările de golani tembeli sau rude primitive  la biroul de presă! Aici sunt banii dumneavoastră și interesele gunoaielor etnice și penale românești!


Primăria Tîrgu Mureş anunţă începerea lucrărilor în zona Sălii Polivalente! Începând de luni, 18.04.2016, se vor desfăşura lucrări in interesecţia străzilor Piaţa Matei Corvin, Tamas Erno şi Cuza Vodă. „Este una din cele mai importante lucrări, vom schimba geometria intersecţiei existente şi vom face un sens giratoriu care să fluidizeze circulaţia. De aceea, rugăm şoferii, pe cât posibil, să evite zona cît timp durează lucrările. Dacă timpul permite, acestea vor fi gata în aproximativ o lună de zile" a declarat consilierul primarului, Claudiu Maior.
Mijloacele de transport în comun vor circula după acelaşi traseu şi program, iar dacă se va impune o deviere de traseu în această perioadă Primăria Tîrgu Mureş va anunţa din timp modificările.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.