marți, 26 aprilie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au folosit elevi pentru plantare copaci, nu angajații Azomureș, ca anii trecuți, în contul golăniei iaz batal din banii europeni și târgumureșeni! O nouă dedicație Biflora a celor doi penali jegoși din PDL Mureș?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au folosit elevi pentru plantare copaci, nu angajații Azomureș, ca anii trecuți, în contul golăniei iaz batal din banii europeni și târgumureșeni! O nouă dedicație Biflora a celor doi penali jegoși din PDL Mureș?!
Poate vă explică Someșanul cu fiu cu afaceri cu primăria lui Florea cum e cu căratul elevilor la plantări de copaci și dacă știe ce firmă privată a livrat material dendrofloricol! Biflora, bă! Bastarzii din primărie taie fiecare ramură pentru a vinde materialul lemnos și scursurile etnice se laudă cu oraș…eco! Cu tăieri de copaci pe…electricienii Insta, cu obligații sau dedicații la bastarzii trimiși în judecată și cu mite încasate de lepre în primărie! Coral, Musgociu și cine mai știe  ce mite au mai luat porcii etnici PDL!



ORAŞUL ECO - Primăria a încheiat o amplă acţiune de plantări de arbori la mai multe unităţi de învăţământ din Tîrgu Mureş
Luni, 25 Aprilie 2016 14:52 | Imprimare | Email



Marime text:





La iniţiativa Primăriei municipiului Tîrgu Mureş şi cu sprijinul mai multor instituţii de învăţământ din Tîrgu Mureş în cadrul proiectului „Şcoala altfel" desfăşurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016, Primăria Tîrgu Mureş a distribuit mai multor unităţi de învăţământ de pe raza municipiului material dendrofloricol. „Este un lucru normal, firesc, Primăria municipiului Tîrgu Mureş a susţinut în  cadrul acetui parteneriat toate unităţile de învăţământ din localitate care au solicitat arbori în vederea plantării acestora în incintele lor. În acest sens, mai multe specii de arbori şi arbuşti au fost plantaţi prin grija Administraţiei Sere, Parcuri şi Zone Verzi, în incintele unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului, promovând şi prin astfel de acţiuni conceptul de Oraş Eco", a afirmat Claudiu Maior, consilierul personal al primarului. Menţionăm ca instituţiile care au solicitat şi au şi primit material dendrofloricol sunt următoarele: Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza", Grădiniţa nr. 12, Gimnaziul „Dacia" – corpurile A şi B, Liceul  cu Program  Sportiv „Szasz  Adalbert", Liceul Tehnologic „Electromureş", Grădiniţa „Rază de soare", Gimnaziul  „Friederich  Schiller".

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.