marți, 5 aprilie 2016

Sebastian Pui l-a prins pe escrocul Claudiu Maior cu PFA ilegal și a reușit să rezolve mini-primăriile pe golanii PDL și sectanți



Sebastian Pui l-a prins pe escrocul Claudiu Maior cu PFA ilegal și a reușit să rezolve mini-primăriile pe golanii PDL și sectanți
      
Blog S.P.:
Potrivit acestui proiect de hotărâre postat pe site-ul Primăriei Tîrgu-Mureş se prevedea „încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Maior Sergiu Claudiu şi declararea ca vacant a unui loc de consilier local municipal, pe listele Alianţei pentru Mureş” Acest proiect a fost înaintat şi postat pe site de subsemnatul. 
       Proiectul de hotărâre nu a apărut în convocatorul făcut public vineri, 31 mai 2013, al şedinţei de Consiliu Local de joi, 6 iunie 2013. Motivele au fost clare: cei din Executiv au împiedicat prin orice mijloace promovarea acestui proiect. 
      Pentru iniţierea acestui proiect, cetăţeanul Claudiu Maior a anunţat luni, 3 iunie 2013 printr-un comunicat de presă, că a depus o plângere penală împotriva mea, în care am fost acuzat de denunţare calomnioasă.
       Timpul a demonstrat că aveam dreptate, încă de pe atunci. Pe parcurs am câştigat şi procesele cu cetăţeanul, aflat pă mare funcţie atunci (https://www.facebook.com/permalink.php?id=191404677556180&story_fbid=1079530188743620) iar recent ICCJ printr-o decizie definitivă l-a declarat pe MSC - incompatibil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.