miercuri, 13 aprilie 2016

Golanii din primăria Târgu-Mureș față în față cu cei care i-au amendat pe cartelul cu hoția românească pe taxi! 160.000 de euro amendă pentru trogloditul lui Florea!



Golanii din primăria Târgu-Mureș față în față cu cei care i-au amendat pe cartelul cu hoția românească pe taxi! 160.000 de euro amendă pentru trogloditul lui Florea!
Până când Consiliul Concurenței va lua mafioții din primărie pentru concurență neloială pe cinematografe subvenționate sau pentru restaurante de porci morți din camarila hoților PDL, pentru așa-zisele revelioane ale pensionarilor/șefilor de asociație/ ce mai vor penalii Florea și Maior, amintiți-vă cum banditul a luat amendă 160.000 de euro pentru cartelul făcut de borfașul sectant pe Siletina!
P.S. Revelioane la care bastarzii PDL Mureș se laudă cu 5000 de participanți, cinematograf Arta pentru bandit cu preț nici la jumătatea unui cinematograf adevărat, subvenție 100 la sută pentru bastardul cu Siletina și 50 la sută din  banii obținuți din transferurile FCM furați de același gunoi sectant! Consiliul Concurenței și Curtea de conturi acoperă hoțiile bandiților români, doar e interes de... servicii pentru cei doi hoți jegoși!

Miercuri, 13 aprilie a.c., în sala de protocol a Primăriei municipiului Tîrgu Mureş a avut loc o şedinţă de lucru la care a participat Claudiu Maior, consilierul primarului şi o delegaţie din partea Consiliului Concurenţei condusă de vicepreşedintele instituţiei, Neagoe Otilian. Subiectele de discuţie au fost cu privire la colaborarea dintre autorităţile locale şi agenţii economici mici şi mijlocii în ceea ce priveşte respectarea normelor de liberă concurenţă.
„Mă bucur că sunteţi astăzi la Tîrgu Mureş, că vă exprimaţi interesul faţă de problemele legate de concurenţa pe piaţa economică. Primăria municipiului Tîrgu Mureş este deschisă la o colaborare strânsă cu instituţia pe care dvs. o reprezentaţi şi aşteptăm să veniţi cu sugestii şi soluţii pentru crearea unui cadru legislativ clar şi coerent, care să sprijine activitatea economică a comercianţilor mici şi mijlocii", a declarat Claudiu Maior, consilierul personal al primarului.

Biroul de presă al primăriei
 http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf

SC Siletina Impex SRL Tîrgu
-
Mureş (CUI 2532276)
695.825 lei
,
reprezentând
[.....]
din cifra de afaceri totală aferentă anului 2010
;

37

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.