sâmbătă, 30 aprilie 2016

Ghena de gunoi în care este interzisă depozitarea deșeurilor!Ghena de gunoi în care este interzisă depozitarea deșeurilor!
Cu cei doi bandiți din noul PNL cu dosare penale și mită Coral sau de la Musgociu, cu poliția locală controlată de securistul/sereist/electrician Bretfelean zburat pentru…grade și vulturi albaștri văzuți pe…pereții localului sau în țeava pistolului din dotare (sic)  - și cu poliția mituită de hoții din noul PNL- Târgu-Mureș e orașul jegului  care place atât de mult sereiștilor care scriu și în campania dejecției din primărie.
Hoții din primărie se fac de ani că nu văd cum interzic depozitarea gunoaielor în ghena de gunoi pe strada Avram Iancu! Bine că nu a mai venit porcul pe PFA și mită Coral să se laude contribuabililor și aici cum lucrează dementul suprem la binele omenirii! Pe publicitatea golănașului de intermediar, scursura care șantajează presa bovină și o obligă să semneze la notar pentru hoție pe cartel. Târgu-Mureș, orașul mega-hoților români și al zdrențelor porcilor din primărie, jegurile etnice aduse pe vot isteric și cu interes jegos al serviciilor cu alergie la maghiari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu