joi, 28 aprilie 2016

Hoții lui Florea din Consiliul local Târgu-Mureș, de la 900.000 lei cadou pentru Peninsula, pentru votul privind jegul lui Florea în executiv, la sponsorizat/furat bani pentru Untold! Un milion de euro de furat de la escrocii cu mită în primărie sau vot pentru furtul pe trogloditul cu ASA!Hoții lui Florea din Consiliul local Târgu-Mureș, de la 900.000 lei cadou pentru Peninsula, pentru votul privind jegul lui Florea în executiv, la sponsorizat/furat bani pentru Untold! Un milion de euro de furat de la escrocii cu mită în primărie sau vot pentru furtul pe trogloditul cu ASA!

Atenție la bandiții PNL cu sprijinul șantajaților nenorociți din PSD sau UDMR, jeguri etnice cu afaceri cu primăria escrocului PNL ! Bani publici furați după modelul Peninsula 2014, atunci în contul votului pentru jegul lui Florea în  executiv!
http://catcostaclujul.ro/cati-bani-publici-primesc-ong-urile-pentru-evenimentele-din-cluj-in-2016-untold-si-a-retras-proiectul/
Organizatorii Untold Festival, care au cerut suma de 2.500.000 de lei pentru ediția din 2016 a evenimentului, de altfel cea mai mare sumă solicitată din rândul celor 316 de ONG-uri ce au depus cerere de finanțare la Primăria Cluj-Napoca, și-au retras proiectul. A

Anul trecut, festivalul Untold a fost un eveniment public, proiectul major al programului Cluj-Napoca Capitală Europeană a Tineretului 2015, program gestionat de Federaţia Share. Pentru rezervarea a doi artişti – Avicii şi David Guetta – Primăria Cluj-Napoca a contribuit cu 1.800.000 lei. Bugetul total al festivalului a fost de 4.500.000 euro. În 2016, festivalul devine afacere privată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu