marți, 19 aprilie 2016

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și noul sens giratoriu în an electoral, după ce jegul etnic nu a muncit 4 mandate!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și noul sens giratoriu în an electoral, după ce jegul etnic nu a muncit 4 mandate!
DNA Târgu-Mureș, caută firmele românilor abonați la penalul jegos român, caută firma Gazonul Brașov și așa mai departe. An electoral, nevoie de …sponsori români pe festivaluri, concerte și prin trogloditul ordinar și hoț al lui Florea, cu hoția ASA și mită Coral.

Recent, au început lucrările de amenajare a unui nou sens giratoriu în Piaţa Matei Corvin din municipiul Tîrgu Mureş. „Acest sens giratoriu este inclus în planul de reabilitare şi modernizare întocmit de specialiştii din cadrul primăriei. Acesta, ca şi celalte sensuri giratorii de altfel, va avea drept scop fluidizarea circulaţiei în această zonă intens circulată. Pe această cale, dorim să atenţionăm conducătorii de autovehicule, bicicliştii, pietonii, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate în zonă, în vederea preîntâmpinării eventualelor evenimente rutiere nedorite. Lucrările de realizarea sensului giratoriu sunt prevăzute să dureze cca 1 lună, iar investiţia este una de la bugetul local al oraşului. Totodată, la solicitarea mai multor cetăţeni, am început să asfaltăm şi trotuarele de pe Podul Mureş, dat fiind faptul că această zonă este accesată în fiecare duminică de mii de locuitori care vin la Piaţa de vechituri situată în imediata vecinătate a podului ", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu