vineri, 8 aprilie 2016

Prostovanii lui Florea ridică tonetele uitate pe spațiul public de penalul rasist timp de mai multe mandate!Prostovanii lui Florea ridică tonetele uitate pe spațiul public  de penalul rasist timp de mai multe mandate!
Pentru că pungașii securiști  din poliția locală știu să ridice doar mașinile de pe domeniul public pentru afacerea lui Țerbea sau Moldovan, nebunul muncește de imagine, pe cartelul Cătană, în campania electorală. Ca orice gunoi român care se respectă.


TONETE RIDICATE DE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÎRGU MUREŞ
Joi, 07 Aprilie 2016 14:53 | Imprimare | Email
În sfârşit scăpăm de tonetele abandonate din Tîrgu Mureş! După opt ani de zile de lupte birocratice, Primăria municipiului Tîrgu Mureş a câştigat bătălia în privinţa ridicării chioşcurilor de ziare abandonate, care stricau aspectul oraşului. Deşi proprietarul tonetelor nu mai desfăşura nici un fel de activitate, legislaţia a îngreunat mult înlăturarea acestora.
„Mă bucur că după opt ani de zile am reuşit în sfârşit să ridicăm tonetele de pe raza municipiului Tîrgu Mureş, care aveau ca obiect de activitate distribuţia de cărţi. După cum a putut observa toată lumea, aceste tonete aveau un aspect extrem de neplăcut în care numai cărţi nu se mai depozitau, ci mizerie. Mulţumesc pe această cale atât societăţii de insolvenţă Faur, cât şi companiei care ne sprijină în ridicarea efectivă a acestora. Avem de ridicat 12 astfel de tonete din cartierele Tudor, 7 Noiembrie şi Dâmbu Pietros. Rămâne să analizaţi dvs. stimaţi târgumureşeni, hăţişul birocratic prin care am trecut timp de opt ani de zile, pentru a putea scăpa de aceste tonete care provoacă un prejudiciu de imagine oraşului. " a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului municipiului Tîrgu Mureş, dr. Dorin Florea.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu