vineri, 1 aprilie 2016

Escrocul lui Florea ajunge din nou în faza ANAF, datorii neplătite


Escrocul lui Florea ajunge din nou în faza ANAF, datorii neplătite
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/fcm-targu-mures-ramane-fara-nocturna-instalatia-a-fost-scoasa-la-licitatie-de-finantele-din-mures-care-e-pretul-de-pornire-10388841
Instalaţia de nocturnă a FCM Târgu Mureş, care a costat aproximativ 600.000 de euro, băncile antrenorilor şi centrala termică vor fi scoase la licitaţie de Administraţia Finanţelor Publice din municipiu, pentru recuperarea unor creanţe în valoare de peste 1,3 milioane de lei.

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Administraţiei Finanţelor Publice din Târgu Mureş, licitaţia pentru mai multe bunuri ale FCM Târgu Mureş care sunt scoase la licitaţie va avea loc în 19 decembrie, în baza unui dosar de executare, pentru recuperarea unor creanţe în valoare de peste 1,3 milioane de lei, reprezentând impozitele pe salarii, plus alte taxe.

Astfel, vor fi scoase la licitaţie instalaţia de iluminat nocturn a terenului de fotbal cu tot ce conţine aceasta (patru stâlpi înalţi de 40 de metri, cu 144 proiectoare, opt corpuri de iluminat de siguranţă şi opt corpuri de iluminat balizaj), la un preţ de pornire de 1.576.500 de lei fără TVA şi cablurile electrice pentru legătura proiectoarelor şi tabloul electric situat la baza fiecărui stâlp, alături de trei bănci ale antrenorilor, evaluate la 78.600 de lei şi centrala termică, în valoare de 27.900 de lei.

Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FCM Târgu Mureş, Claudiu Maior, a declarat, miercuri, că s-a ajuns în situaţia de executare silită deoarece clubul nu a plătit impozitele pe salariile jucătorilor şi administratorilor şi alte taxe.

"Salariile jucătorilor le-am plătit, dar n-am plătit impozitele pe salarii pe trei luni. Să meargă să ia instalaţia de nocturnă, dacă găsesc pe cineva dispus să o cumpere. Eu sincer m-aş bucura să scăpăm de datorii. Să dea Dumnezeu să îşi permită cineva să o ia, la fel şi băncile antrenorilor. Să ia şi să le ducă", a spus Maior.

Potrivit acestuia, blocajul financiar se datorează inclusiv Primăriei Târgu Mureş, care nu a plătit în acest an niciun ban către cluburi.

Maior a spus că FCM avea o sumă aprobată de nouă milioane de lei.

FCM Târgu Mureş a achiziţionat instalaţia de noctură în urmă cu un an şi jumătate, înainte să retrogradeze din Liga I. Atunci, Maior declara că investiţia în instalaţia de noctură a fost de circa 600.000 de euro, fondurile provenind din sponsorizări private.


Retardatul lui Florea rămâne și fără stadion! Să mai fure și altădată și să nu-și plătească obligațiile pentru rudele proaste! Hoțul român, găinar ordinar care nu plătește obligații la stat, așteptând ca porcul lui din primărie să fure și pentru impozitele retardatului!
https://static.anaf.ro/static/2/Brasov/20160401135442_ms160401l0418.pdf
 Banditul lui Florea a mai avut bunurile la licitație, atunci când șoferul cretin se lăuda că nu plătește nimic și că poate să îi ia ANAF băncile și nocturna. Declarație a nebunului probă și la DNA, ca dovadă că porcul vroia ca Florea să îi plătească datoriile la stat pe clubul rudelor toante.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.