marți, 26 aprilie 2016

DNA îl saltă pe Cherecheș pentru golănii cu instalație de nocturnă și se face că nu știe de instalația de 200.000 de euro cumpărată din banii publici pentru găinarul penal Maior!



DNA îl saltă pe Cherecheș pentru golănii cu instalație de nocturnă și se face că nu știe de instalația de 200.000 de euro cumpărată din banii publici pentru găinarul penal Maior!
Atenție, DNA Târgu-Mureș, șeful de partid cumpără subordonatului angajat de borfaș și pe PFA făcut cu o zi înainte (furt de 35.000 lei anual!) instalația de nocturnă din banii publici! 200.000 de euro furați de la târgumureșeni, simultan cu o pseudo-sponsorizare a retardatului lui Florea, 600.000 de euro de la firme private. 850.000 de euro de la prostime și firmele abonate la cei doi jegoși etnici ai PDL Mureș, hoții din noul PNL!


Hotnews zicere:

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost ridicat marti de procurorii DNA din Cluj, acesta fiind prins in flagrant, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. DNA nu a furnizat informatii privind dosarul in care a fost ridicat Catalin Chereches. Digi 24 anunta, citand surse din ancheta, ca primarul din Baia Mare este suspectat de deturnare de fonduri. Ancheta ar viza aducerea si instalarea unei nocturne pe stadionul "Viorel Mateianu", la meciul de Cupa Romaniei, din 2015, dintre FCM Baia Mare si Steaua, potrivit unor surse din ancheta citate de Digi 24.

Printr-o hotarare a Consiliului Local Baia Mare, au fost alocate 130 de mii de lei pentru inchirierea instalatiei de nocturna.

Catalin Chereches si-a depus in urma cu doua zile candidatura pentru un nou mandat, potrivit presei locale.

Catalin Chereches si-a inceput cariera politica in PSD, iar in prezent este membru PNL.

In octombrie 2015, Catalin Chereches a fost pus sub invinuire de procurorii DNA din Cluj pentru pentru abuz in serviciu, complicitate la abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala, toate in forma continuata. In acelasi dosar este cercetat si directorul executiv al echipei de handbal feminin HCM Baia Mare, Liviu Bala, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu, prin care a prejudiciat clubul cu 650.000 lei

De asemenea, parchetul a inceput urmarirea penala si fata de Florin Sandu Nasaiescu, contabil la clubul HCM Baia Mare, pentru complicitate la abuz in serviciu, fals in inscrisuri sub semnatura privata si evaziune fiscala, toate in forma continuata, precum si fata de Ioachim Nicolae Fat, director al echipei Handbal Club Minaur (echipa masculina) din cadrul HCM Baia Mare, pentru complicitate la abuz in serviciu, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate evaziune fiscala, toate in forma continuata.

Potrivit procurorilor, Catalin Chereches, in calitate de primar al municipiului Baia Mare, uzand de prerogativele ce-i sunt conferite de functia indeplinita, a promovat si sustinut proiecte in Consiliul Local in vederea finantarii clubului H.C. Municipal Baia Mare, desi ar fi avut cunostinta de activitatea infractionala desfasurata de mai multe persoane din conducerea clubului, care si-au insusit sume de bani din veniturile clubului sportiv.

Mai mult "Catalin Chereches era cel care conducea intreaga activitate a clubului sportiv H.C. Municipal Baia Mare, respectiv se ocupa, direct sau prin intermediul celorlalte persoane mentionate mai sus, de selectarea jucatorilor si jucatoarelor de handbal, de incheierea contractelor cu acestea, stabilirea valorii contractelor cu fiecare jucator in parte, de selectarea antrenorilor, echipamentelor, de modul de gestionare a sumelor de bani virate clubului de catre Consiliul Local Baia Mare si Consiliul Judetean Maramures, de sumele de banii provenite din sponsorizari, de acoperirea fraudelor produse clubului sportiv, prin facturi si chitante fictive provenind de la PFA-urile jucatorilor, in urma presiunilor pe care le exercita asupra acestora", potrivit DNA.

In plus, Chereches a dispus, in mod abuziv, unor entitati cu capital majoritar de stat si cu capital privat, acordarea unor sponsorizari in favoarea HCM Baia Mare, iar sumele de bani erau folosite pentru acoperirea de cheltuieli fictive inregistrate la acest club.


La Târgu Jiu nocturna din bani publici ajunge la fier vechi, la Târgu-Mureș scursurile lui Florea au lăsat instalația din banii publici în contul datoriilor neplătite de retardat și familion la stat!



La Târgu Jiu nocturna din bani publici ajunge la fier vechi, la Târgu-Mureș scursurile lui Florea au lăsat instalația din banii publici în contul datoriilor neplătite de retardat și familion la stat!
DNA încă nu a rezolvat hoția bandiților PDL Mureș și a scursurilor șantajate din CL cu afaceri pe primărie sau altceva și s-a făcut că nu știe că hoțul etnic numărul 1 al Târgu-Mureș a cumpărat instalația de nocturnă, cu 200.000 de euro, în timp ce golănașul se lăuda cu o altă instalație de nocturnă din  pseudo-sponsorizarea de 600.000 de euro, pe care retardatul o folosește gratuit, pe carnet de partid și pe care jegul a lăsat-o la fisc, în contul datoriilor neplătite! Atenție, DNA, bandiții PDL Mureș sunt tot cei cu mita de la Coral, cu PFA inventat pe carnet de partid la bastardul din Primăria Târgu-Mureș și hoții cu dosare penale care au furat ca scursuri majoritare Târgu-Mureșul, împreună cu udemeriștii cu afaceri pe  primăria borfașului etnic român. 


Sponsorul lui Iglesias și furnizorul de nocturnă pentru familionul lui Maior primește afacere de 20 de milioane de la Primăria Târgu-Mureș. Previzibil sau ce?!
Dacă ai activități care se împletesc armonios cu ideile și interesele pedeliștilor din primărie poți să pupi banii publici fără număr. Mai dai o sponsorizare la primărie, pentru concertul Iglesias, mai tai copacii fără să ai calificare, dar asta e apă de ploaie, pentru că grosul vine apoi.  Desigur, doar o coincidență că 10 firme sunt abonate la găinarii din primărie, care se laudă apoi că sute de alte firme cu afaceri la primărie dau ortul popii. Pentru că nu mai primesc dedicațiile pe care se bazau de la hoți PDL?!
Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Insta Grup SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 20,16 milioane lei, pentru furnizare de lucrări pentru reabilitare, mentenanţă şi separare a Sistemului de Iluminat Public, mentenanţă şi construcţie de canalizaţii pentru reţelele de transmitere de informaţii şi de reţele de fibre optice municipale şi servicii energetice pe raza municipiului Târgu-Mureş”. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitaţie au participat trei oferte, iar “prevederile articolelor 29, alineat 2, indice 1 din OUG 34/2006 actualizată, nu sunt aplicabile, respectiv nu sunt lucrări diverse şi neprevăzute”. Potrivit site-ului listafirme.ro, Insta Grup SRL Târgu-Mureş are ca obiect de activitate lucrări de instalaţii electrice, este controlată de Valentin Teofil şi Magdalena Mureşan şi a încheiat exerciţiul financiar 2012 astfel: afaceri de 15,99 milioane lei, profit de 3,57 milioane lei şi 67 de angajaţi. Zi de zi dixit.
nstalatia de nocturna care este montata pe stadionul TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, a costat circa de 600.000 de euro.
FCM Targu Mures va avea nocturna de 600.000 de euro! Primul stalp a fost instalat!
Fondurile au provenit de la o firma privata si sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Claudiu Maior.
Instalatia de nocturna a fost primita si depozitata, in urma cu cateva zile, in zona stadionului TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, iar joi au fost ridicati primii doi stalpi ai acesteia. http://www.sport.ro/liga-1/fcm-targu-mures-va-avea-nocturna-de-600-000-de-euro-primul-stalp-a-fost-instalat.html
Afacerea nocturnă din banii târgumureșenilor sau cum fiecare târgumureșean a rămas fără un euro din buget pe afacerea dedicată pe familionul ilegalului ca viceprimar Maior:
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
Stare procedura: In desfasurare
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-MuresAdresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,
Insta Grup, o altă firmă cu abonament la porcii portocalii. Ăștia au tăiat fără calificare copacii din Târgu-Mureș și au adus instalație de nocturnă cadou, de 200.000 de euro, pentru clubul mă-sii lui Maior. Cel puțin 200.000 de euro făcuți praf din bugetul local de porcii lui Florea, plus sute de mii de euro din alte lucrări.

 Fondurile au provenit de la o firma privata si sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Claudiu Maior.
Instalatia de nocturna a fost primita si depozitata, in urma cu cateva zile, in zona stadionului TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, iar joi au fost ridicati primii doi stalpi ai acesteia.
Stalpii instalatiei de nocturna de pe stadionul TranSil, cu o inaltime de 40 de metri si cantarind cate 11 tone, au fiecare in jur de 40 de reflectoare.
Investitia s-a ridicat la aproximativ 600.000 de euro, fondurile provenind de la o firma privata si de la sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului, viceprimarul municipiului Targu Mures, Claudiu Maior.
"Suntem deosebit de mandri pentru ca suntem pe cale sa ne indeplinim un obiectiv si Targu Muresul sa aiba ceea ce a visat, un stadion cu instalatie de nocturna. Investitia a fost in jur de 600.000 de euro, fondurile provin de la o firma privata si de la alti sponsori", a spus Maior.
Sursa: mediafax



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.