joi, 21 aprilie 2016

Hoții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cum repară pe banii publici trotuarele din bani europeniHoții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cum repară pe banii publici trotuarele din bani europeni
Pentru ca mituiții și bastarzii idioți din Primăria Târgu-Mureș să-și ia și aici pedeapsa, atenție, DNA Târgu-Mureș la firmele abonate, care întorc banii la retardatul cu fotbalul pe hoția Ardealului sau pe concert Iglesias sau Zile, atenție la proiecte pe bufonul cu publicitatea și cartelul jegului, atenție la garanția de  maximum 3 ani pentru străzi, atenție la firmele prestatoare cu angajați zilieri și probabil și cu evaziune, atenție la sutele de mii de indicatoare inutile plantate de banditul român pentru maghiarul bun de la Kiss Unicum. Desigur, firme românești, abonate la hoții români ai PDL, cum e obiceiul în orașul furat etnic de hoții români cu ceva  profitori maghiari. Și atenție DNA și la centrala termică de pe Coșbuc, legată la curent electric, se pare gratuit, de pungașii lui Florea, prin Insta, dar asta-i altă poveste cucuiată/sesizare DNA.


Lucrările de reabilitare a trotuarelor finalizate, în locurile unde reţelele aeriene au trecut în subteran
Joi, 21 Aprilie 2016 09:04 | Imprimare | Email

Primăria Tîrgu Mureş a finalizat lucrările de reabilitare a trotuarelor, în zonele în care reţelele aeriene (iluminat public, reţele optice ) au fost trecute subteran. Ultima lucrare a avut loc în Piaţa Trandafirilor 58A,  lângă Biserica Romano-Catolică. "Au fost scoase dalele, au fost introduse reţelele aeriene în subteran, apoi din nou au fost reaşezate dalele. Totul în timp foarte scurt şi cel mai important, costuri minime. Iată o dovadă în plus că mult contestatele dale îşi au rostul lor, nu doar din punct de vedere estetic, ci şi al costurilor. Putem face orice reparaţie sub pământ acolo unde sunt dale, iar la final totul să arate bine cu bani puţini" a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Lucrările fac parte dintr-un proiect amplu de introducere a reţelelor aeriene în subteran în tot oraşul. Programul Integrat de Dezvoltare ( PID 3) este derulat de municipalitate prin fonduri europene şi cuprinde străzile: Livezeni, Cutezanţei, Gloriei, Lalelelor, 1 Decembrie, Ştefan cel Mare, Bolyai, Kogălniceanu, Piaţa Petofi, Piaţa Bernady, Mihai Viteazul şi Gheorghe Marinescu.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu