joi, 12 mai 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș la bandiții din Primăria Târgu-Mureș și jaful pe motiv de Târg și revistă de arte și meserii!Atenție, DNA Târgu-Mureș la bandiții din Primăria Târgu-Mureș și jaful pe motiv de Târg și revistă de arte și meserii!
Anul trecut, banditul etnic a inventa Târg de arte și meserii, cu înscrieri pe madam de la barul privat Dublin Irish Pub și a făcut praf 50.000 de lei (12.000 de euro)! Banditul a pus Someșanul pesedist și cu afaceri pe fiu-su cu primăria banditului să care elevii, inclusiv cu autobuzele bastardului cu Siletina, pentru a deconta și cretinul ceva! Anul acesta, altă ediție, probabil tot 50.000 de lei de furat pentru gunoaiele lui Florea! Și dementul a făcut și revistă din banii publici, probabil decontată tot pe scursura cu publicitatea și șantajele la adresa presei cu semnătură obligatorie la notarul jegosului!
P.S. Cum în ce urmează sunt 3 acuzați că au luat mită, Florea, Maior, de la Coral, precum și Dobre, totul pute a dedicație pe vreun vierme inept român și penelist! Pentru că doar borfașii ăștia sunt serviți de penalii infecți, la Târgu-Mureșul pe care jegurile care se dau români chiar și când nu îi ajută ADN-ul au câștigat pe cartea extremismului și isteriei etnice!

Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures

TÂRGUL DE ARTE ŞI MESERII și-a deschis porțile
Joi, 12 Mai 2016 07:35 | Imprimare | EmailMarime text:

Târgul de Arte şi Meserii a ajuns la cea de-a doua ediţie, iniţiatorul acestui eveniment fiind primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea. În contextul în care cererea de meseriaşi pe piaţa muncii este tot mai mare, Dorin Florea a demarat un proiect amplu prin care şi-a propus să atragă tinerii spre a învăţa o meserie, care să le aducă satisfacţii în viitor. Deschiderea oficială a Târgului de Arte şi Meserii a avut loc miercuri, 11 mai, în Cetatea Medievală din Tîrgu Mureş. Școlile de arte şi meserii din Tîrgu Mureş şi angajatorii au amenajat standuri de prezentare în Cetatea Medievală, pentru o perioadă de trei zile.

„După cum puteţi vedea cu toţii, din cauza unor slogane de genul „te uiţi şi câştigi" România a ajuns într-o situaţia extrem de dificilă. Tocmai din acest motiv era necesar să iau această decizie de organiza acest fel de eveniment, dedicată artelor şi meseriilor. Decizia a fost contrară unora, însă Cetatea trebuie redată oamenilor care ştiu să pună în valoare tot ce are mai bun oraşul. Nimic nu poate fi mai frumos decât să vezi că o cetate, care a fost construită cu un anumit scop, să redevină locul în care se unesc artele şi meseriile din oraş. Acest proiect l-am început în urmă cu trei ani şi deja prinde contur, astfel încât eu cred că nimeni nu-l mai poate opri. Pentru acest lucru mulţumesc conducerii Inspectoratului Şcolar Mureş, directorilor de şcoli care s-au implicat în actul educaţional şi nu în ultimul rând copiilor care au arătat o pasiune pentru anumite meserii. Un meseriaş bun este omul cu care eu stau de vorbă cu mare plăcere întotdeauna. Să nu vă fie ruşine să munciţi. Veţi avea ocazia să vedeţi în cadrul acestor expoziţii produse realizate de oameni din Tîrgu Mureş, oameni cu care ne putem mândri. Deja pregătim încă o ediţie în toamnă, dedicată meseriilor de  înfrumuseţare a corpului. Vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi vă doresc zile plăcute!" a declarat primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea.

Un mesaj de apreciere pentru implicarea Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş în promovarea artelor şi meseriilor locale, au transmis şi preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre şi inspectorul şcolar general, Ştefan Someşan.„Este un moment deosebit, pentru că iată am reuşit să adunăm şcolile de arte şi meserii din Tîrgu Mureş care vin cu oferta lor către toţi tinerii din Tîrgu Mureş. Vă felicit domnule primar pentru această a doua ediţie, care este mult mai spectaculoasă decât prima ediţie. Se vede implicarea Primăriei municipiului Tîrgu Mureş în acest proiect şi în acest context doresc să ofer domnului primar, Dorin Florea o plachetă în semn de apreciere faţă de efortul depus în promovarea artelor şi meseriilor din Tîrgu Mureş." a declarat Ştefan Someşan, inspectorul şcolar general al ISJ Mureş.

„Înainte de a transmite un mesaj către cei tineri, mă adresez cadrelor didactice. Continuaţi să le insuflaţi curaj şi încredere în ei. Copiii, tinerii sunt cei care vor schimba lumea în care am trăit noi. Şi pentru că aceşti tineri trebuie să fie centrul acestui târg, trebuie să menţionez că totul trebuie să plece de la noi. Noi avem datoria, obligaţia de a-i educa. Insuflaţile dragostea faţă de meserie şi nu dragostea faţă de bani. Cel mai important lucru pe care tinerii trebuie să-l cunoască este acela că orice bun meseriaş are nevoie de dragoste. Dragoste faţă de meserie, dragoste faţă de carte. Din acest punct de vedere Târgul de Arte şi Meserii este o bună metodă, un bun prilej de a insufla ceea ce spunem de multe ori: să faci bine ceea ce faci. Doresc primarului viaţă lungă să mai poată organiza alte ediţii ale acestui eveniment" a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu