miercuri, 25 mai 2016

Cine decontează ziarele luate de bandiții din Primăria Târgu-Mureș de la publicația fostă comunistă?!



Cine decontează ziarele luate de bandiții din Primăria Târgu-Mureș de la publicația fostă comunistă?!
Cum banditul mare e în campanie și cum legile spun ceva de cheltuire a vreo 11.000 de euro maximum în campanie, atenție, DNA Târgu-Mureș, la ceva ce adună vreo 3.000 de euro în două zile. Un binevoitor ne-a șoptit cum mașinile instituției cară pentru bandit câte 5.000 de exemplare din ziarul fost comunist. 10.000  de exemplare, vreo 3.000 de euro dintr-un foc! Binevoitorul a reținut și ceva numere de înmatriculare ale bandiților bugetari în campania porcului etnic: MS35 MUN, MS..PUP. Mulțumesc pentru pont, va ajunge unde trebuie!
P.S. Pentru DNA, subiect cu înregistrările de campanie ale penalului pe gășcarul servit de zilele târgumureșene și pentru clipurile video, afișele, probabil pe tipografia gunoiului de senator cu rude în primărie, decontările borfașilor pe zdreanța care își duce șantajații la... notar, ca ultimul mafiot, pentru publicități și așa mai departe, furturi eminamente etnice!

 Un candidat in municipiul resedinta de judet poate merge cu cheltuielile pana la 11.700 de euro, in timp ce, la tara, pentru primaria unei comune, este considerata suficienta pentru campanie suma de 1.170 de euro.ȘtirilePro tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.