luni, 30 mai 2016

Nu pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (4)



Nu pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (4)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Ziariști  (recompensați) cu afaceri cu primăria! Sau cum unii prestatori la organele de propagandă pentru hoții PNL/PDL sunt recompensați:
1.     Chiorean, ins cu Galileo Advertising și post înghețat la Radio Târgu-Mureș, urlător de scenă oricând are nevoie nebunul, cu ușă în primărie, pe motiv consiliere escroc pe PFA. Fără număr de la bandit.
2.     Cornelia Blăjuț, concurs de gătit cu primăria pe afiș, de Zile…, prestatoare și Știi TV.
3.     Dan Suciu și Cristina Manoilă, târguri de nunți și de lactate, cu primăria pe afiș.
4.     Ceaușescu TVR, festival și evenimente Zile târgumureșene.
5.     Manoilă cu BCD Video Sound, prestator clipuri pentru primărie, prestator clipuri pentru campania lui Florea, evenimente cu primăria de Zile…
6.     Redactori șefi Cuvântul și Nepujsag, publicații care primesc banii prin Cătană fără licitație, atenție, DNA, cetățeni de onoare ai lui… Florea.
7. Ziariști cu Ștefan Gheorghiu și interes pentru...dascăli mureșeni. Pupincurism pe măsură, prestații și cu pseudonim în campania gunoiului cunoscut, bani veniți fără stres de la CJM, fără nevoie de pupat.
 Lista e mult mai lungă și nu intră aici oamenii veniți din SRI în presă și nici păcălicii cu îndeletniciri culturale media pe bani publici și prestații pro penalul nenorocit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.