joi, 12 mai 2016

Florea, de la mită pentru profesori pe hoția Real, la mită cu mâncare?! DNA, ceva deranj?Florea, de la mită pentru profesori pe hoția Real, la mită cu mâncare?! DNA, ceva deranj?

Florea ar fi dat mită electorală astăzi. Ordinarul cu mită de la Musgociu a comis-o și mai grav, a dat mită profesorilor, masă gratis, iar în campania pentru Băsescu penalul etnic a cheltuit sute de mii de euro pentru mită profesori. De remarcat că subordonatul jegosului punea tichete cadou în paranteze, neștiind cum să scrie altfel mită!Mită electorală de la penalul Florea. Facem sesizare! Măcar nebunul cunoscut nu a mai venit cu mita pentru profesori, în campania pentru Băsescu, pe hipermarketul Real!
De ziua primarului, se împarte mită electorală în centru
De către Catalin Heghes -
12 mai 2016

Dacă vă era foame azi și erați prin centrul orașului fără bani la voi, aveați noroc. Coincidență sau nu, de ziua primarului Dorin Florea, în plin program de Zilele Târgumureșene, azi era liber la mâncare, apă și bere. În centru, în anul 2016.


Cineva a avut amabilitatea să documenteze șpaga electorală din cadrul Zilelor Târgumureșene, care anul acesta a renunțat pare-se la perdea. După ce au fost mutate din iunie în luna mai, ca să fie în plină campanie electorală, acum s-a trecut și la alimentarea gratuită a populației, ca circul să fie asezonat într-adevăr și cu pâine.

Acum e foarte interesant de urmărit sursa finanțării acestui festin. E din bugetul local? Dacă da, a analizat cineva oportunitatea ca din taxe și impozite să dăm populației de mâncare de ziua domnului primar? Sau mai e varianta cealaltă, în care din bugetul de campanie al domnului primar, candidat independent pentru un nou mandat, echipa dumnealui a găsit de cuviință să dea de mâncare la popor. Doar că atunci e o problemă cu legea electorală, care spune în felul următor:

„Următoarele tipuri de acțiuni și materiale de propagandă electorală nu mai sunt permise de prevederile legale în vigoare în timpul campaniei electorale:
a) Vehiculele inscripționate cu sloganuri de campanie.
b) Vehiculele care difuzează materiale audio, în mers sau staționar.
c) Spectacole, serbări, focuri de artificii, etc.
d) Bannere, mesh-uri, corturi publicitare, pavilioane publicitare, panouri publicitare mobile, steaguri publicitare, calcane, ecrane publicitare, indicatoare publicitare direcționale, structuri de publicitate auto-portante, mijloace de publicitate, panouri publicitare, panouri publicitare mobile, proiecte publicitare speciale, publicitate luminoasă, publicitate pe vehicule.”

Oricum ar fi, e incredibil că în 2016, la Tîrgu Mureș încă ne complacem în astfel de comportament electoral, în care alegătorul e cumpărat cu o masă și o bere.

Mita porcului pedelist în ultima zi pentru gunoiul Băsescu, hoție cu dedicație hipermarket Real. Real a dat și el mită pentru bandit, pentru dedicație ilegală?!


Mita lui Florea în campania pentru Băsescu! Escrocii PDL au dedicat tichetele pentru Real, ilegal, profesorii fiind folosiți de borfaș pentru topit banii publici și pentru obținerea de vot pentru gunoiul etnic
Consiliul concurenței nu s-a băgat, escrocul a folosit banii publici în campania pentru Băsescu. Hoție etnică a porcului PDL Mureș! Peste 700.000 de lei pentru escroc și candidatul lui!
Florea, mită pentru 1600 de cadre didactice. După mita  cu tichete Real, din campania pentru Băsescu!
DNA, ia escrocul rămas în primărie după ce rahatul lui a plecat și verifică cum se ia mită pentru 1600 de cadre didactice! Atenție, hoțul a dat mită și în campania pentru Băsescu, celebrele tichete 150 de lei cu dedicație pentru Real! DNA, luați și descreieratul respectiv pentru noua dedicație și hoție pe restaurantul porcului decedat Țerbea!
Primarul Dorin Florea, alături de cadrele didactice cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii
Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu