joi, 19 mai 2016

Escrocul pe PFA și penalul menționat și cu mită Coral se afișează cu partenerii de băut la revelionul șefilor de asociație!



Escrocul pe PFA și penalul menționat și cu mită Coral se afișează cu partenerii de băut la revelionul șefilor de asociație!
Pentru că avem campanie electorală și retardatul cu mită Coral în libertate și pentru că mafioții PNL din primărie mai vor să fure după ce gunoiul nu a făcut nimic 16 ani din lipsă de firme de hoți români! Furt pe jegurile etnice, pentru condamnați sau turnători la DNA pentru hoțiile porcului de primar, ce ironie! Lichelele au mâncat și au băut gratis la revelioanele șefilor de asociație de la gunoiul Țerbea și au plasat cele 10 abonamente la FCM, obligatoriu de decontat pentru  semi-analfabetul jegos al lui Florea!


Proiecte de viitor pentru cartierul Dâmbu Pietros
Joi, 19 Mai 2016 15:02 | Imprimare | Email



Marime text:





Miercuri, 18 mai, consilierul primarului, Claudiu Maior, s-a întâlnit cu reprezentanţii mai multor asociaţii de proprietari din Cartierul Dâmbu Pietros. Consilierul primarului a stat de vorbă cu locatarii de pe strada  Ion Buteanu, apoi cu cei de pe Petru Dobra.  „Prima oprire am avut-o pe str. Ion Buteanu, unde am discutat cu locuitorii din zonă despre posibilitatea amenajării unei parcări ecologice. Aici am în vedere faptul că există o alee pietonală, care nu este folosită de locuitorii din zonă. A doua oprire am avut-o pe str. Petru Dobra unde au început lucrările de amenajare a unui număr de 25 de parcări acoperite. Săptămâna viitoare urmează să fie asfaltată porţiunea de drum care face legătura între str.Petru Dobra şi str.Koos Ferencs. Am promis tîrgumureşenilor din aceste zone că, demarăm lucrările de asfaltare şi amenajare de parcări acoperite. În perioada următoare urmează să regândim o nouă posibilitate de fluidizare a traficului din acest frumos cartier", a declarat Claudiu Maior.

Domnul Balint Ladislau, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr.51 a ţinut să precizeze: "Mulţumesc primarului Dorin Florea, consilierului său Claudiu Maior şi echipei din primărie, pentru modul în care se implică cu toţii în rezolvarea problemelor din oraş. Sper ca şi pe viitor să existe o colaborare bună între primărie şi asociaţiile de proprietari, aşa cum am avut-o şi până acum."

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu