luni, 30 mai 2016

Sereistul de rahat al lui Florea, reactivat?!Sereistul de rahat al lui Florea, reactivat?!
Până când poliția Târgu-Mureș va găsi bastardul cu pliante electorale inepte și cu duhoarea de sereist ratat și bețivan obișnuită, poate că viermii sereiști înțeleg că nu mai ține angajarea sereiștilor la ziare foste comuniste și manipulările de 2 lei cu texte și pliante în limba română și eventual maghiară! Dacă porcii au scăpat în campania lui Florea pentru europarlamentare nu înseamnă ca mai scapă și acum! Cum era, bandit sereist? UDMR vinde Ardealul UMF și Târgu-Mureșul în culorile roșu-alb-verde?! Cât de proști mai sunt bețivanii foști la SRI?!
1)Manipularea cu pliante bilingve:
2)Manipularea cu răii și fictivii care lipesc autocolante și pe care îi știu doar vulturii albaștri ai beției și pistolului:

Căutați ratații sereiști la recompense, pe tabere, excursii și bani pentru...sport sindicalist! Multe zeci de mii de euro premii pentru limbile date nebunului etnic!

Manipulările anterioare:


3)Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul cei de PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!Totuși, cui vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul  cei de  PSD și UDMR, porci mincinoși și sereiști ratați ai PDL Mureș?!
Bandiții etnici care inventează mereu ceva contra maghiarilor - în campania lor electorală - au ghicit locurile de etalare ale lui Florea și dimensiunea, hârtia, lipiciul și caracterul folosit și, desigur, ca niște vandali imaginari care se respectă, au atacat contracandidații pedelistului, adică PSD și UDMR. Pentru leprele astea, au fost făcute sesizările necesare la poliție, DNA, CNCD, Birouri electorale, să aflăm dacă Florea nu va pune iar pe seama lui Bretfelean operațiunea cu replica cunoscută: e fost ofițer SRI, știe ce vorbește! Știm și noi și de aceea am semnalat minciuna, manipularea etnică, încercarea de a stârni cu minciuni românii contra maghiarilor, ceea ce i-ar putea aduce o nouă amendă lui Florea, dacă va fi dovedită, mai proaspătă ca aceea de acum câteva săptămâni pentru lipsă acces persoane cu handicap în autobuze subvenționate și pe care porcul pedelist și-a purtat gratis fățoiul(apropo, dacă Siletina e orfană de Maior, de ce continuă porcul pedelist să își pună reclama gratis acolo, pe mașina cu transportul subvenționat?!), iar porcii cunoscuți au făcut și autocolante ilegale, legea stabilind că nu se pot folosi culorile într-un mod care duce la steagul unei țări. Ce să vezi, leprele care se cred încă în martie 1990 și în SRI au venit cu autocolante identice cu ale lui Florea, de proști ce sunt, crezând că nu îi verifică nimeni!, în culorile roșu-alb-verde, să știe românul prost că roșu-alb-verde e noua ciuma neagră, care mai și vinde Ardealul! Manipulare ieftină, parcă la SRI se făcea școală serioasă sau acum își cumpără toți borâții loc la serviciul secret?!

 Conform legii 33 din 2007, articolul 40, e interzisă folosirea culorilor într-o succesiune care reprezintă steagul (aici al  Ungariei, pentru că bastarzii ăștia care se dau și sereiști cred că românului trebuie să îi arăți în roșu-alb-verde cine…fură Ardealul și Târgu-Mureșul furat deja de bandiții PDL Mureș!)
Pentru amatorii de licitații care s-ar putea să fie plătite de porcul din banii publici, pe primărie, autocolantele lui Florea, cele cu PCR și cele cu atacul imaginar al UDMR plus PSD au dimensiunea de 21x 14,5!

4) Vandalii știuți doar de bețivanii pistolari ai lui Florea. Niște gunoaie care se dau și mari români! Pesemne, SRI angajează cretini de la școala ajutătoare!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu