luni, 30 mai 2016

Atenție, DNA Târgu-Mureș, la taberele de pictură cu sau fără vulturii albaștri ai fostului sereist BretfeleanAtenție, DNA Târgu-Mureș, la taberele de pictură cu sau fără vulturii albaștri ai fostului sereist Bretfelean
Pentru că sereistul e plimbat în delegații folclorice ale primăriei și vulturii albaștri ai sereistului fac tabere de pictură, atenție la banii publici și la prestațiile fostului sereist(vandali, autocolante, pliante bilingve ș.a.m.d.). Și atenție la cei 45.000 de lei aruncați de banditul din primărie pe AS Sindicală a primăriei, respectiv AS Sindicală a primăriei și poliției locale! Ce sunt banii ăia? Mită? Bani de veselit?!A 8-a ediţie a Taberei de Pictură organizată de Primăria Tîrgu Mureş, peste 100 de lucrări
Luni, 30 Mai 2016 08:11 | Imprimare | EmailMarime text:

Vineri, 27 mai, la Casa de Oaspeţi a Primăriei Tîrgu Mureş a fost vernisată expoziţia artiştilor care au participat la Tabăra Naţională de Pictură. 10 dintre cei mai renumiţi pictori din ţară şi alţi 10 artişti târgumureşeni au pus pe pânză inspiraţia vreme de 10 zile. Tema lucrărilor a fost liberă, iar cei mai mulţi dintre pictori au ales natura moartă sau peisajul urban. „Merită să le preţuieşti munca. Prin această tabără încercăm să aducem un plus de valoare în oraşul nostru. În această toamnă le-am propus artiştilor să revină la Tîrgu Mureş. Dar de data aceasta în Cetatea Medievală,"a declarat primarul Dorin Florea. Fiecare artist a donat câte o lucrare municipalităţii. În toamnă Primăria va organiza expoziţie de grup, iar lucrările vor putea fi admirate în Cetate.

Biroul de presă al primăriei


Pe ce vultur albastru de la SRI au mai cheltuit banii publici bandiții din Primăria Târgu-Mureș?! Ați ghicit că era vorba de Poliția locală a fostului sereist Bretfelean?! Florea ajută Bretfeleanul, după ce păcălicii lui Bretfelean au lipit autocolante în campania lui Florea, pe banii publici, în calitate de funcționari publici, cum îi stă bine banditului român!Pe ce vultur albastru de la SRI au mai cheltuit banii publici bandiții din Primăria Târgu-Mureș?! Ați ghicit că era vorba de Poliția locală a fostului sereist Bretfelean?! Florea ajută Bretfeleanul, după ce păcălicii lui Bretfelean au lipit autocolante în campania lui Florea, pe banii publici, în calitate de funcționari publici, cum îi stă bine banditului român!
Tabără națională de pictură, organizată de Asociația Vulturul albastru și Primăria Târgu-Mureș, afacere prinsă vineri, 16 mai, în programul Zilelor târgumureșene.
 Dacă căutați o asemenea organizație pe internet s-ar putea să aveți surpriza să nu o găsiți și să găsiți, în schimb, asociația sportivă Vulturul albastru! Cum aia e organizație sportivă și fără legătură cu pictura, poate aflați de la bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe ce dau prostovanii banii publici! Dacă căutați numărul de telefon prezentat pe net veți avea surpriza ca numărul să fie de la Poliția comunitară! Așadar, bandiții din Primăria Târgu-Mureș care au avut candidat cu campanie electorală pe autocolantele lipite de bandiți din Poliția locală de sub conducerea sereistului dat afară din SRI, Bretfelean, dau, pentru bune merite ceva sponsorizare și sprijin de la primărie! A ce pute, gangsteri din primărie? S-a plictisit Bretfelean să îl plimbați în delegații…folclorice în Grecia, pe banii primăriei?!
P.S. Pentru amatorii de sereiști sub acoperire, foști sau actuali și alți inși de uniformă mai puteți căuta și alte zburătoare prin titlurile unor organizații sau chiar stele, dovadă că inșii din servicii, poliție și armată tind mereu spre bolta cerească!
http://www.abonati.me/2261510/POLITIA-COMUNITARA-TARGU-MURES
nformatii Generale ASOCIATIA SPORTIVA "VULTURUL ALBASTRU" TIRGU MURES
Inapoi la Catalogul Firmelor
Adresa:
    Gheorghe Doja 9
Localitate:
    Tîrgu Mureş
Judet:
    MUREŞ
Telefon:
    0265250760
Fax:
    
Cod Unic de Identificare:
    29070861
Nr. Registrul Comertului:
    -/-/-
Stare societate :
    INREGISTRAT din data 06 September 2011
Atentie
    Bilant nepublicat pe anul .
Url:
    http://www.vrajitorul.eu/firma/29070861/asociatia-sportiva-vulturul-albastru-tirgu-mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu