duminică, 15 mai 2016

Hoția lui Florea pentru retardatul pe PFA se face praf. A rezistat și mitei în elicopter pe gunoiul pușcăriaș Țerbea, un alt troglodit din gașca nebunuluiHoția lui Florea pentru retardatul pe PFA se face praf. A rezistat și mitei în elicopter pe gunoiul pușcăriaș Țerbea, un alt troglodit din gașca nebunului


Atenție, DNA la neplata sumelor din transferuri, 50 la sută, pe clubul sectantului retardat și hoția de 100.000 de euro anual numită Cupa liceelor. Pentru că porcii români au furat și pe motiv de Joma!
Gsp zicere:

ASA Târgu Mureș n-a reușit nicio victorie în play-off-ul Ligii 1 și mai mult a făcut antijoc prin evoluțiile dure ale jucătorilor.

Daniel Stanciu, directorul sportiv al târgmureșenilor, a anunțat însă că majoritatea fotbaliștilor din actualul lot vor pleca în această vară.

”Majoritatea termină contractele pe 30 iunie. Foarte puțini mai rămân. Dintre cei reprezentativi, niciunul. Nici Gabi Mureșan. Iar Pablo Brandan, din discuțiile avute cu el, a ales să plece, ori în țară, ori în străinătate.

Eu am făcut scandal și aici, și la Timișoara, pentru că, dacă ar fi avut contracte doar până pe 30 mai, mai scuteam niște sume importante de bani. Play-off-ul s-a terminat, rămâi cu o lună și jumătate de plătit vacanța jucătorilor”, a declarat Daniel Stanciu la Digisport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu