joi, 19 mai 2016

Cum ar fi arătat manipulările banditului PDL și din primărie dacă gunoiul ar fi fost obligat să își nominalizeze autocolantele, pliantele și afișele?!Cum ar fi arătat manipulările banditului PDL și din primărie dacă gunoiul ar fi fost obligat să își nominalizeze autocolantele, pliantele și afișele?!
În acest an avem reguli electorale noi, nu mai există țigănia cu bannere și autocolante lipite pe domeniul public sau pe proprietățile cetățenilor, iar materialele electorale nu mai pot fi scoase de borfași în regie proprie și decontate pe Primăria Târgu-Mureș, dosar închis cu grație de Parchet, vandalii porcului inventați de gunoiul securist. Așadar, fără manipulările jegului sereist al lui Florea, cu vandali imaginați la beție, fără autocolante din banii publici pe magazin FCM, nu Oracler Advertising, cum a mințit gunoiul de actor poliția!, adică 1900 de euro, 3000 de autocolante, fără bastardul pe mallul (Mureș Mall) cu pasaj subevaluat de bandit (un milion de euro, conform presei), fără mită electorală pentru gunoiul lui Florea, pe hipermarket Real, fără autocolantele securistului jegos cu Ardealul vândut de UDMR, în campania porcului judecat în Harghita și cu mită luată în primărie. O normalitate azi, așa cum arată și reclama electorală de mai jos, cu tipografie menționată, Europrint, cu tiraj menționat, 7000. Sigur, reclamă nedecontată din banii publici, ca la banditul român din primărie, cu clipuri zică-se pe un ins, Manoilă, asociat la primărie de Zile târgumureșene, ca să înțelegeți legăturile periculoase și posibila decontare din bani publici de la jegul penal român!

Surpriza nesurprizătoare! Autocolantele pentru Dorin Florea au exact dimensiunile, lipiciul și caracterul folosit la autocolantele anti PSD și UDMR! O altă manipulare a porcilor pedeliști, posibil tot pe jegurile foste la SRI?!


Surpriza nesurprizătoare! Autocolantele pentru Dorin Florea au exact dimensiunile, lipiciul și caracterul folosit la autocolantele anti PSD și UDMR! O altă manipulare a porcilor pedeliști, posibil tot pe jegurile foste la SRI?!
Cum doar românii proști pot fi manipulați de borfașii PDL și de primărie, surpriză…nesurprinzătoare. Porcii lui Florea au lipit autocolante pentru candidatul Florea exact acolo unde erau lipite autocolante cu aceleași dimensiuni și lipici (restul caracteristicilor le vor verifica probabil, Poliția și alte organe de anchetă!) cu autocolantele ilegale, în culorile drapelului Ungariei, ca să înțeleagă românul că borfașul de român că alții decât porcii PDL Mureș fură Târgu-Mureșul și Ardealul!
Altfel spus, autocolantele cu care bandiții inventau: UDMR vrea să  vândă Ardealul (sic) sunt, se pare, exact tipul folosit pentru Florea și se impune rapid o anchetă pentru că în acest caz bandiții au făcut campanie ilegală(e interzis folosirea culorilor drapelului unui țări, în campanie electorală!) și mincinoasă ! Dacă mai găsim și borfașii din poliția locală a sereistului dat afară  din serviciul secret, Bretfelean am avea un tipar și mai clar a manipulării etnice a borfașilor PDL Mureș! Români, acceptați ca pocii ăștia să exploateze la nesfârșit frica ca UDMR să nu fure ce fură și ce mai fură lepra de român din PDL Mureș?! Alo, SRI Mureș, uite unde erau vandalii care murdăreau orașul și insuflau frica în cetățean și pe care îi știa doar borfașul dat afară din SRI!
P.S. Pentru cei care verifică ca borfașul PDL Mureș să nu fi cheltuit iar banii primăriei pe campania lui, autocolantele au 21 cm lungime și 14,5 cm lățime! Căutați ce au cumpărat proștii din primărie, să nu ne mai trezim că bandiții mint că e ceva pe Oracler Advertising când autocolantele de campanie a pedelistului nesimțit erau pe magazin FCM sau viceversa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu