marți, 17 mai 2016

Bandiții lui Florea, Zile târgumureșene fără sponsori?!Bandiții lui Florea, Zile târgumureșene fără sponsori?!
Să fie mai atenți bandiții lui Florea după ce s-a descoperit mita pungașilor români și maghiari din primărie, Coral, pentru retardat, Musgociu, pentru dement și firmele care întorc banii la pungași pe motiv sponsorizare?! Căutați firmele abonate, lichelele subordonate lui Florea și întrebați-vă de ce în capitalism cel care primește pomeni de la hoții lui Florea simt nevoia să ofere sponsorizări primăriei hoților lui Florea!Zilele Tîrgumureşene 2016, o ediţie de succes
Luni, 16 Mai 2016 13:38 | Imprimare | EmailMarime text:

Duminică, 15 mai, a fost ziua care a marcat finalul celei de a XX-a ediţii a Zilelor Tîrgumureşene. „Suntem bucuroşi că am reuşit să oferim târgumureşenilor o săptămănă de neuitat, am zice noi. Distracţia, voia bună au fost „la ele acasă" şi suntem convinşi că în cele şapte zile de desfăşurare a manifestărilor am reuşit să-i scoatem pe târgumureşeni din monotonia şi grijile zilnice cu care ne confruntăm de cele mai multe ori. Iată, am avut o ediţie de succes, ne bucurăm că şi timpul a fost de partea noastră, fapt ce ne-a ajutat să ne îndeplinim tot ceeea ce ne-am propus. Parcul Municipal cât şi celelalte locuri de desfăşurare au fost în permanenţă ticsite de participanţi, ceea ce demomstrează că artiştii pe care i-am invitat au fost pe măsura aşteptărilor participanţilor. Vreau să adresez cu această ocazie mulţumiri Poliţiei Locale, SMURD, Jandarmeriei şi tuturor instituţiilor implicate în desfăşurarea „Zilelor..." mulţumiri pentru modul exemplar în care şi-au făcut datoria faţă de cetăţeni. Nu a lipsit din desfăşurătorul acestui an nici focul de artificii care suntem siguri că a bucurat şi încântat pe toţi cei prezenţi în Parc şi nu numai", a declarat  Claudiu Maior, consilierul primarului.

Biroul de presă al primăriei


Zile târgumureșene. Atenție la sponsorizările de la abonații primăriei lui Florea. Circuitul banilor în natură. Umană. Aviz, DNA!

 

 

 

 

 Zilele târgumureșene și Iglesias cu sponsorizare Coral, firmă care l-ar fi mituit pe Claudiu Maior, cum spune DNA! A dracului coincidență!Zilele târgumureșene și Iglesias cu sponsorizare Coral, firmă care l-ar fi mituit pe Claudiu Maior, cum spune DNA! A dracului coincidență!
Atenție, sunt nenumărate exemple, firme care câștigă afaceri pe bani publici la Primăria Târgu-Mureș simt nevoia să dea o parte din banii pe care ar trebui să îi considerăm câștigați legal și cinstit înapoi, ca sponsorizare la primărie sau la FCM-ul subordonatului Maior. DNA, cum se cheamă asta?! Prostie sau cotă?! Să ne amintim cum 7 firme care reabilitează drumuri ajung, 4 dintre ele, să sponsorizeze afacerea lui Maior cu banii publici?! Adică porcul pedelist dedică două milioane de euro la păcăliciul care primește sponsorizare și de la firmele care fac afaceri cu primăria Târgu-Mureș?! Atenție, DNA, atenție Curtea de conturi, mafia PDL Mureș nu mai sperie pe nimeni!
Sponsorizare Coral pe primăria la care firma ar fi dat mită lui Maior, prin Kagan Ildiko, conform Evenimentului zilei, care citează DNA!
Le mulţumim, de asemenea, sponsorilor (BRD GROUPE SOCIETE GENERALE, AZOMURES, CIUC, SELGROS, AUCHAN, PERLA HARGHITEI, CORAL IMPEX, GEIGER TRANSILVANIA, E-ON MOLDOVA DISTRIBUTIE, INSTA GRUP, TOPMED, FARMACORDIS, DAFCOCHIM, BETA FINANCIAL, LASPROM), tuturor instituţiilor implicate în buna desfăşurare şi reuşita celei mai mari sărbători a oraşului, precum şi târgumureşenilor, care au participat în număr mare la toate evenimentele organizate în cadrul manifestărilor, în ciuda vremii neprielnice.
Coral a dat banii la primărie și pentru concertul Iglesias, cu firme pedeliste sau abonate la jegul pedelist !
Cei care s-au unit şi au făcut posibilă venirea lui Julio Iglesias la Târgu-Mureş sunt: SC Azomureş SA, Hotel Privo, Perla Harghitei, Sabion, Dedeman, Aliat, Ambient, SC Geiger Transilvania SRL, SC Contrascom Benţa SA, SC Insta Grup SRL, SC Astor Com SRL, SC Energoplus SRL, SC Redatronic Serv SRL, SC Coral Impex SRL, SC Transaldea SRL, SC Laborator La Angela SRL, SC Intra Serv SRL, SC Dafcochim SRL, SC Salubriserv SRL, SNGN Romgaz SA, SC Appia Management SRL, SC Conimur SRL, SC Silvana SRL, SC Compania Aquaserv SA, SC  Bea Construct SRL, SC Gedeon Richter SA, Foraj Sonde SA, SC Aspharom SRL.


Sponsorizezi  Iglesias, primești scutire de impozite, ca la Târgu-Mureș! Și în 2015! Tot 200.000 de euro, găinari din primărie și consiliul local?!
Fără surpriză, cine e omenit de primăria pedelistă după sponsorizare pentru Iglesias  e omenit și în 2015! DNA,  verifici sponsorii pe zile târgumureșene, afaceri pe Iglesias sau pentru orice alt concert al jegurilor PDL Mureș? Atenție, căutați și sponsorii  care întorc banul câștigat cică cinstit la Maior, pe motiv de sponsorizare echipă FCM/ASA aflată pe mă-sa și pe milioanele  de euro din banii publici  și dedicație de partid de la banditul PDL Mureș!
Ședință din 26 martie 2015 care are pe ordinea de zi:
5.Proiect de hotărâre privind menţinerea pe anul 2015 a ajutorului de minimis acordat pentru S.C. PRIVO IN S.R.L. Tîrgu Mureş în baza Hotărârii Consiliului local nr. 143/29.05.2014.
Desigur, o coincidență: sponsorizezi concertul vrut de Florea, primești o reducere de maximum 200.00 de euro la impozit sau mărirea prețului la apă!
Compania Privo IN, proprietara Hotelului Privo de pe strada Gheorghe Doja, a solicitat și a obținut ajutorul de minimis pentru această investiție. Astfel, timp de trei ani de zile, compania nu va trebui să achite impozitul pe clădiri și pe terenul aferent acestora în limita echivalentului în lei a 200.000 de euro. Zidezi zicere!
Doar o coincidență că doi sponsori de concertul Iglesias care ar trebuie  verificat pentru eventuala spălare de bani datorită numărului mare de firme care au primit afaceri de la primărie și au simțit nevoia să sponsorizeze ceva ce avea primăria pe afiș și a fost și asumat de porcii PDL Mureș (DNA, fără Curcă și Curtea de conturi, vă simțiți?). Pariem că ceva pute la jucăria zdrenței PDL Mureș?
Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.
Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.
Claudiu Maior – „Toto Cutugno şi Al Di Meola vin la Tîrgu Mureş”
Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a anunţat joi, 7 mai a.c., în cadrul unei conferinţe de presă, prezenţa la Tîrgu Mureş, a îndrăgitului interpret de muzică uşoară Toto Cutugno. În deschiderea concertului desfăşurat în Parcul Municipal, duminică, 24 mai 2015, vor evolua renumitele formaţii Tankcsapda (Ungaria) şi Holograf. Un alt subiect aflat pe ordinea de zi a conferinţei de presă l-a constituit organizarea la Tîrgu Mureş a unui amplu concert în Piaţa Teatrului, unde pe scena special amenajată va evolua renumitul chitarist de jazz Al Di Meola. Recitalul va avea loc sâmbătă, 15 august şi va avea loc în cadrul Festivalului anual de chitară „Harmonia Cordis” desfăşurat în perioada 10-15 august 2015.
În finalul conferinţei de presă, viceprimarul Claudiu Maior a promis reprezentanţilor mass media prezenţi că, în scurt timp, va reveni cu detalii referitoare la cea mai mare sărbătoare a oraşului „Zilele tîrgumureşene”, care va avea loc în perioada 18-24 mai 2015.
Biroul de presă al primăriei

 Ce sponsori are întreținutul pe carnet PDL, Maior, cu așa-ziși sponsori dintre cei cu afaceri la primăria șefului lui Maior?! Un fel de obligații ca la concertul Iglesias pentru abonații la banii prin porcii PDL Mureș, după milioane de euro primiți de la primărie?
Invitațiile la gunoiul FCM/ASA din campania porcului pedelist, pe banii asigurați de porcul pedelist și pe club manevrat de familionul Maior, dau ca sponsori chiar abonații primăriei șefului lui Maior! Poate explică organele statului cum e să afaceri dedicate cu primăria și să simți să sponsorizeze clubul subordonatului lui Florea! Cum se numește asta? Prostie, mită, drept, comision, tain, în termenii legali, dorință de a arunca cu bani pentru viitoarele afaceri care au nevoie de semnătura porcului de la primărie?!
Pentru necunoscători:
Salubriserv, firma porcului Țerbea. Curtea de conturi a găsit bani publici dați ilegal potlogarului fost coleg de Brașov cu Florea, de sute de mii de euro, pe motiv de containere. Țerbea a fost întreținut al porcului de partid, care i-a dat și 700.000 de euro să se joace de-a futsalul și de-a topitul banului public. Firmă abonată și dependentă de afacerile pe primăria lui Florea, cum să nu sponsorizeze retardații de partid?!
Citadin, firmă abonată și ea la dărnicia lui Florea, plus firmă care  a chemat DNA la primăria lui Florea după ce brașovenii s-au iubit la nebunie contra naturii pentru contractul de milioane de euro. Și Lăurean a dat ortul popii, firma continuă să…. continue!
Valpet, firmă dependentă de afacerile și rubedeniile lui Florea. Fără număr, referitor la bani, desigur!
Aspharom, firmă cu afaceri pe primărie.
 Joma, alt abonat al porcului pedelist. Cu afaceri fără număr pe motiv de cluburile pe bani publici, cu șantajele cu copii aduși în tricourile Joma din bani publici care să cerșească mai mulți bani pentru întreținut, fără număr pe cupa liceelor inventată de porcul pedelist!
Energoplus, adică afacerile și interesele pedelistului Borșan primite cu dragoste de la pedelistul Florea!
Kronos Life Construct, alt firmă cu abonament de milioane de euro la primărie!
Geiger, idem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu