duminică, 29 mai 2016

Ryd Optic, o firmă fantomă pentru bugetarii cu interese din Târgu-Mureș?!Ryd Optic, o firmă fantomă pentru bugetarii cu interese din Târgu-Mureș?!
În atenția DNA Târgu-Mureș, posibilă escrocherie pe firmă fără calificarea necesară în obiectul declarat de activitate, probabil în campania penalului Florea, cu spațiu oferit probabil gratis în fosta Casă a tineretului! Cum pentru bandiții lui Florea e greu să  verifice o firmă, am făcut sesizarea necesară la Protecția consumatorului Mureș și răspunsul a fost pe măsură: zero! Tocmai de aceea, poate verifică DNA ce fac potențialii escroci în Casa tineretului și cum au ajuns hoții lui Florea să le dea spațiul respectiv!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș și afacerea lor pe Ryd Optik, firmă care nu are obiect de activitate legat de consultații optice!
Poate verifică Oficiul pentru protecția consumatorului firma fantomă Ryd Optik și așa-zisele consultații!  La Târgu-Mureș, bandiții lui Florea i-au lăsat în răposata Casă a tineretului. Ce firmă de rahat e asta și fără obiectul necesar de activitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu