miercuri, 25 mai 2016

Bandiții lui Florea asfaltează electoral, după 16 ani de puturoșenie a gunoiului, pe firma celui care a dus gunoiul la DNA!



Bandiții lui Florea asfaltează electoral, după 16 ani de puturoșenie a gunoiului, pe firma celui care a dus gunoiul la DNA!
Jegurile penale și retardatul aferent se bucură. ANI, ai recuperat banii furați de escrocul Maior? 35.000 de lei furați de escrocul angajat la porcul lui de partid la o zi după înființarea PFA pe inginerașul cu diplomă la 40 de ani sau sunt mafioții prea mari?!

Trotuarele de pe Bulevardul Pandurilor au fost asfaltate în cursul zilei de luni, 23 mai a.c. de către echipele de muncitori aparţinând SC Citadin Prest SA. Prezent la această acţiune, primarul Dorin Florea a declarat: „A venit rândul trotuarelor; era absolut normal. Mă bucur că reuşim, ca în momentul în care suntem gata cu străzile, cu bulevardele mari, să facem şi trotuarele şi aşa cum e trotuarul acesta din zona Pandurilor, acesta este apropoape cât o bandă de circulaţie...Deci va avea şi destinaţie de parcare, dar şi loc de promenadă." Menţionăm că primarul Dorin Florea a fost însoţit de către consilierul său personal, Claudiu Maior.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.