marți, 31 mai 2016

Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (7)Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (7)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Lobbyul făcut de retardați subordonați, de poliția locală și de potlogar, însuși
1.Escrocul pe PFA Maior, afacerea containere îngropate, interesul porcilor PDL pentru o firmă care nu vindea așa ceva niciunei primării! http://florentindeac.blogspot.ro/2015/07/mega-afacerile-gastii-lui-florea-pe.html
2. Escrocul Maior, pe parcările Senin. La 800 de euro de decontat, nenorocitul promitea  orice pentru fraieri, cu scopul de a deconta milioane de euro pe gunoaiele cu copertină.http://florentindeac.blogspot.ro/2014/04/banditii-pdl-mures-afaceri-dedicate-pe.html
3.Escrocul Maior și Siletina/FCM/ASA. Vot și lobby pentru gunoaiele insului.
4. Slugile inepte din biroul de presă pentru albit retardatul lui Florea! Orice comunicat birou de presă pentru umanizat borfașul lui Florea! Banii prin Cătană și cartelul lui dați presei bovine tot pentru imaginea retardatului lui Florea. Lobby împuțit pentru nimicul acesta.
5. Lobby escrocul Maior pentru Coral. Două ședințe de CL cu exact Maior șef și cu dedicații de multe milioane de euro. Coral a dat și mită lui Maior, cum scrie EVZ din dosar DNA, dar insul nu e trimis încă în judecată!http://florentindeac.blogspot.ro/2015/09/atentie-dna-mures-afacere-pe-coralul.html
6. Lobby bandiți pentru echipamente Joma. Copii trimiși la ședință de CL pentru a cerși bani pe cluburile hoțomanilor lui Florea. Cupa liceelor cu 100.000 de euro de furat, bani cu care bandiții au cumpărat numai mizerii Joma!
7. Lobby rudele cretinilor PDL din biroul de presă și alți bufoni, pentru mega-calculatorul escrocilor, de un milion de euro, pe profesorași și firmele lor, alături de pârliți cu afaceri minuscule, lobby pentru primire Parc municipal, patinoar sau bazin 1 mai! 
8.Lobby pentru escrocul Țerbea, mort, din fericire, dar cu bani la urmași pe golăniile gen mite profesori sau pensionari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu