luni, 30 mai 2016

Rasism fără precedent de la bolnavii de la Zu. Der Stürmer poate fi invidios!Rasism fără precedent de la bolnavii de la Zu. Der Stürmer poate fi invidios!

Paginademedia.ro

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au fost reclamați la CNA pentru ce au spus după meciul România – Congo. “Maimuțe”, “urangutani”, “macaci”, “primate” au fost termenii în care s-au exprimat cei doi realizatori de la Radio ZU despre cei din Congo, într-o serie de “glume”, din care prezentăm o selecție.

“Domnii Mihai Morar si Daniel Buzdugan au folosit nenumarate remarci rasiste la adresa selectionatei Congoleze. Am facut o sesizare la CNA si apoi am decis sa vad daca au ascultat si altii emisiunea. S-au mai trimis cu siguranta si alte sesizari”, după cum ne-a scris un cititor Paginademedia.ro.

“Glumele” au fost făcute în emisiunea Morning Zu din 26 mai. Ce au spus Buzdugan și Morar:

    Noi îl avem pe Father Chitcken, ei îl au pe Father Monkey.

    Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuțe, au fost susținuți de 8.000 de maimuțe. Zicem de maimuțe pentru că pregătim ceva cu maimuțe la Radio ZU.

    Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuță. La intrările în stadionul unde s-a ținut meciul cică era o coadă de maimuțe, n-ai văzut așa ceva.

    Care e diferența între antrenorul nostru și cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.

    Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au mușchi, se ascund prin copaci…

    Mâna la piept toată lumea, pentru imnul statului Congo. Hai, toate maimuțele laba la blană! Cum la noi e mâna la piept, la ei e…

    Avem și declarațiile câtorva fotbaliști.

Tătărușanu: Of, of, of, of/Mor toți dușmanii/Că eu fac egal/Cu urangutanii

Torje: Sunt vitezoman al dracu/Nu mă-ntrece nici macacu’.

    Am vorbit cu Ne-a Puiu, cu Father Chitken și l-am întrebat: tătuțule, ce s-a întâmplat? Buzdugan, știi că eu fac alergie la maimuțe. El nu suportă maimuțele.

    Aseară, Naționale României a fost deprimată, nu?

    Zice Nea Puiu: stăteam pe băncuță, acolo – pe băncuța de rezerve – pupam iconițele într-un colț. Alibec mânca o banană, pe bancă, să-i dea energie. Denis Alibec, de la Astra. La un moment da – zice tata Puiu – văd cu coada ochiului un macac. Jas sare pe Alibec. Eu mă sperii și strig – Macac pe Alibec! Macac pe Alibec! Prepeliță cred că și el avea o maimuță, că striga: și eu, și eu!

    Dacă n-ar fi fost incidentul cu acest primate, noi nu am fi fost atât de deprimate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu