marți, 31 mai 2016

Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (6)



Nu, pentru penalul nenorocit Dorin Florea! (6)
Un mic serial pentru a arăta motivele pentru care un penal nenorocit și cercetat și pentru mită nu trebuie votat, nici măcar de dezaxații care votează etnic orice lepră, nici de sereiștii interesați ca Târgu-Mureșul să continue să fie orașul hoției pur românești.
Manipulările din campania gunoiului portocaliu/galben
1)    2008. Loc de divizie în campania jegului cunoscut, pentru furat spurcăciunea ineptă Clau.  Și astfel a apărut loc cumpărat prin primar PDL de Sânnicolau Mare.
2)    2009. Mită în campania pentru Băsescu, cu porcul dând mită electorală pentru 7000 de cadre didactice, hoție cu dedicație hipermarket Real. Gunoiul Real a fost cumpărat de Auchan, mită penalului cunoscut s-a prescris sau ceva de gen, Matei de la IȘJ Mureș a fost dat virgina PDL după violul cu perversiuni de la nebun!
3)    2012. Vandalii atacă orașul, sesizare făcută de porcii din ApM care aveau banditul candidat. Mizeria sereistului cu mult prea multe grade - rezolvată la Parchet, că doar nu era ca porcii români și sereiști să plătească! Bani publici, firmă cu magazin FCM, 1900 de euro furați, 3000 de autocolante, nu 2000, cum mințea actorașul jegos al porcului pedelist la poliție!

4)    2014, alegeri euro, cu sereistul jegos cu texte și pretexte: Ardealul, UMF și Târgu-Mureș vândute de UDMR! Din păcate pentru porcii lui Florea și zdreanța bețivană sereistă, lipitorii de autocolante au lipit cu același drum și afișele lui Florea cu exact dimensiunile autocolantelor fantomă, sereiste. Proștii au fost iertați de poliție care a justificat prin imposibilitatea găsirii celor care au tipărit autocolantele cu atac etnic și în culorile steagului Ungariei(sic!)
5)    2016, manipularea sereistului cu autocolante știute doar de bețivanii lui! Obsesii bilingve și cu autocolante de la  SRI cu grad și multe….grade!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.