miercuri, 4 mai 2016

Cum era de așteptat, fostul securist Bretfelean scoate mizeriile etnice din nou în campania lui Florea și vandalii din jobenul… vulturilor albaștri și cu manipulări etnice jegoase!Cum era de așteptat, fostul securist Bretfelean scoate mizeriile etnice din nou în campania lui Florea și vandalii din jobenul… vulturilor albaștri și cu manipulări etnice jegoase!

Ce a făcut nenorocitul în 2012, campanie recunoscută de Florea, care a declarat că Bretfelean știe ce face pentru că e fost ofițer SRI, asta face și acum. Vandalii, temă recurentă pentru securistul/sereist/electrician! Investighează statul român inepțiile tipului recompensat de Florea cu excursii folclorice, sprijin Vulturi albaștri și AS Sindicală a primăriei și poliției locale?! Multe zeci de mii de lei anual!

În perioada premergătoare demarării campaniei electorale pentru alegerile locale asistăm la o acţiune concertată de maculare a orașului, prin care persoane neidentificate până în prezent urmăresc să provoace reacţii de ostilitate în rândul târgumureșenilor, în încercarea de a șubrezi armonia interetnică.

Astfel, pe o serie de plăcuţe indicatoare cu nume de străzi din municipiu – cum sunt Matei Corvin și Gheorghe Doja – au fost lipite mesaje în limbile română și maghiară peste denumirea străzii respective, cu textul „Campanie mincinoasă".

Mai mult, zeci de tăbliţe inscripţionate exclusiv în limba maghiară au fost montate pe imobile și garduri situate pe strada Gheorghe Doja, în ciuda faptului că pe artera în cauză Primăria Târgu Mureș a amplasat plăcuţe bilingve în baza  Hotărârii Consiliului Local nr. 1/2014.

Rugăm populaţia municipiului Târgu Mureș să nu se lase antrenată în astfel de acţiuni provocatoare cu privire la inscripţionarea neconformă şi neautorizată.

CONDUCEREA DIRECŢIEI POLIŢIA LOCALĂ TG.MUREŞ


În 2012, Bretfelean inventa vandalii pentru porcul lui care candida. Hoție de 1900 de euro, 3000 de acutocolante, magazin FCM, dosar închid după ce jegul de actoraș a mințit la poliție cum că sunt 2000 de autocolante pe firmă de maghiar, Oracler Advertising!

Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând - prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă - tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.
 Curios, gunoaiele securiste nu s-au simțit când UDMR vindea Ardealul, UMF și Târgu-Mureș, manipulare pe autocolante cu exact dimensiunile bastardului mare PDL Mureș și primărie, semn că securiștii sunt proști până la capăt atunci când sunt fără grade prea multe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu