duminică, 29 mai 2016

PSD își trage ziar de campanie electorală tocmai la firmuliță cu dedicații de la conducerea PNL a CJM! Firmă cu pretenții de…agenție de publicitate!



PSD își trage ziar de campanie electorală tocmai la firmuliță cu dedicații de la conducerea PNL a CJM! Firmă cu pretenții de…agenție de publicitate!
Banii vin prin liberali, decontul cine știe cum se face, poate verifică DNA intermediarii gen Cătană sau Zereș la penalii jegoși români, cu mită, cert e că o firmuliță  cu dedicații de la penalul liberal Dobre face oficial ziarul de campanie  pentru… PSD.
În Mureş, Consiliul Judeţean s-a promovat în 2014 mai ales pe postul local de televiziune Antena 1, în urma unui contract semnat în anul anterior cu deţinătoarea licenţei, SC I MEDIA PRODUCTION CO SRL. La finalul său, într-un raport de evaluare, Direcţia de Dezvoltare Regională a contabilizat 12.365 de minute în "151 de emisiuni cu participarea preşedintelui (Ciprian Dobre, PNL; n.red) şi a vicepreşedinţilor CJ, a şefilor direcţiilor şi serviciilor de specialitate, consilierilor judeţeni, directorilor instituţiilor subordonate". Între temele "care au prezentat interes pentru cetăţeni", CJ enumeră, în evaluarea finală a contractului de "prestări servicii de comunicare publică". Raportul complet AICI. Aceeaşi televiziune a fost contractată în noiembrie 2014 şi pentru 2015, CJ păstrând totodată colaborarea în aceiaşi termeni cu Grama Proiect SRL, editorul cotidianului local "Zi de zi" şi adăugând în "protofoliu" ALL CRIS SRL pentru promovarea în presa scrisă.


    Nume ALL CRIS SRL
    Adresa Str. HORIA  11  Târgu Mureş
    CUI 16887678
    Nr. de inmatriculare J26/1813/2004
    Cod CAEN 7311
    Domeniu Activitate Principal Activitati ale agentiilor de publicitate
    Numar mediu Angajati -
    Cifra de afaceri neta 316311 RON
    Judet MUREŞ
    Platitor de TVA 07-SEP-12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.