vineri, 13 mai 2016

Sponsorizezi Iglesias, ai ajutoare fără număr de la penalul din Primăria Târgu-MureșSponsorizezi Iglesias, ai ajutoare fără număr de la penalul din Primăria Târgu-Mureș
Fără vreun șoc, cine se bagă în troacă cu penalul etnic o duce bine. Sponsorizezi Iglesias și relax!
În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.524  din data de  13 mai 2016, se convoacă    şedinţa  ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 19 mai 2016, orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,
O R D I N E    D E    Z I :
1. Proiect de hotărâre privind  modificarea art.10 alin. 2 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Tîrgu Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Municipal nr. 107 / 25.10.2012.                         
2. Proiect de hotărâre privind menţinerea pe anul 2016 a ajutorului de minimis acordat pentru SC PRIVO IN SRL  Tîrgu Mureş, în baza Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 143/29.05.2014.Primăria Târgu-Mureș vrea ajutor de minimis pentru Privo, după ce ăsta a sponsorizat concertul Iglesias cu primăria pe afișPrimăria Târgu-Mureș vrea ajutor de minimis pentru Privo, după ce ăsta a sponsorizat concertul Iglesias cu primăria pe afiș
Joi, 29 mai, se desfășoară o ședință de consiliu local târgumureșean,  care are  în ordinea de zi articolul 8.Proiect de hotărâre privind acordarea ajutorului de minimis pentru investiţia realizată de către S.C. Privo In S.R.L. Doar de curiozitate, Privo a apărut ca sponsor în afacerea concert Iglesias cu primăria Târgu-Mureș pe afiș! O coincidență, cum ar spune lipitorii de autocolante pentru campania banditului PDL, cu tabere de pictură pe vulturii albaștri, recompensă de la borfaș?
http://www.zi-de-zi.ro/targu-muresul-in-inima-lui-julio-iglesias/
Sponsori pentru concert
Cei care s-au unit şi au făcut posibilă venirea lui Julio Iglesias la Târgu-Mureş sunt: SC Azomureş SA, Hotel Privo, Perla Harghitei, Sabion, Dedeman, Aliat, Ambient, SC Geiger Transilvania SRL, SC Contrascom Benţa SA, SC Insta Grup SRL, SC Astor Com SRL, SC Energoplus SRL, SC Redatronic Serv SRL, SC Coral Impex SRL, SC Transaldea SRL, SC Laborator La Angela SRL, SC Intra Serv SRL, SC Dafcochim SRL, SC Salubriserv SRL, SNGN Romgaz SA, SC Appia Management SRL, SC Conimur SRL, SC Silvana SRL, SC Compania Aquaserv SA, SC  Bea Construct SRL, SC Gedeon Richter SA, Foraj Sonde SA, SC Aspharom SRL.
Pentru necunoscători:
Nume firma PRIVO IN SRL
Cod Unic de Inregistrare
17580450
Nr. Inmatriculare   J26/870/2005
Data infiintarii       2005
Adresa: 540354, Târgu Mureş, str. Gh. Doja 27
Aministrator: Plopeanu Adina Gabriela
Numar de telefon: 0265-215021
Cuvinte cheie: HOTELURI,
Construct Mapcom SRL Târgu-Mureş
A avut un an excelent, reuşind să îşi majoreze cifra de afaceri de la 5,52 milioane lei în 2011 la 8,92 milioane lei în 2012, profitul de la 70.339 lei în 2011 la 74.009 lei în 2012 şi numărul de salariaţi, de la 0 în 2011 la 46 în 2012. Societatea funcţionează din 1991 şi are doi asociaţi, Adina Gabriela Plopeanu şi Doru Alin Plopeanu, administratori împreunăcu Paulina Morariu. Zidezi zicere.


Sponsorizezi Iglesias, primești scutire de impozite, ca la Târgu-Mureș! Și în 2015! Tot 200.000 de euro, găinari din primărie și consiliul local?!Sponsorizezi  Iglesias, primești scutire de impozite, ca la Târgu-Mureș! Și în 2015! Tot 200.000 de euro, găinari din primărie și consiliul local?!
Fără surpriză, cine e omenit de primăria pedelistă după sponsorizare pentru Iglesias  e omenit și în 2015! DNA,  verifici sponsorii pe zile târgumureșene, afaceri pe Iglesias sau pentru orice alt concert al jegurilor PDL Mureș? Atenție, căutați și sponsorii  care întorc banul câștigat cică cinstit la Maior, pe motiv de sponsorizare echipă FCM/ASA aflată pe mă-sa și pe milioanele  de euro din banii publici  și dedicație de partid de la banditul PDL Mureș!
Ședință din 26 martie 2015 care are pe ordinea de zi:
5.Proiect de hotărâre privind menţinerea pe anul 2015 a ajutorului de minimis acordat pentru S.C. PRIVO IN S.R.L. Tîrgu Mureş în baza Hotărârii Consiliului local nr. 143/29.05.2014.
Desigur, o coincidență: sponsorizezi concertul vrut de Florea, primești o reducere de maximum 200.00 de euro la impozit sau mărirea prețului la apă!
Compania Privo IN, proprietara Hotelului Privo de pe strada Gheorghe Doja, a solicitat și a obținut ajutorul de minimis pentru această investiție. Astfel, timp de trei ani de zile, compania nu va trebui să achite impozitul pe clădiri și pe terenul aferent acestora în limita echivalentului în lei a 200.000 de euro. Zidezi zicere!
Doar o coincidență că doi sponsori de concertul Iglesias care ar trebuie  verificat pentru eventuala spălare de bani datorită numărului mare de firme care au primit afaceri de la primărie și au simțit nevoia să sponsorizeze ceva ce avea primăria pe afiș și a fost și asumat de porcii PDL Mureș (DNA, fără Curcă și Curtea de conturi, vă simțiți?). Pariem că ceva pute la jucăria zdrenței PDL Mureș?
Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.
Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu