marți, 17 mai 2016

Piețele cu doi penali nenorociți și cu autorizații cu cântec care duc spre banditul mare din primărie



Piețele cu doi penali nenorociți și cu autorizații cu cântec care duc spre banditul mare din primărie
Cu ultimii doi șefi la piețe penali nenorociți condamnați definitiv cu suspendare, e de verificat ce vrăji au făcut ăștia doi veniți din uniforme!

DNA Târgu-Mureș, construcții pe o firmă care nu face absolut nimic în cotețul construit, ci îl închiriază! Cum ar veni, insul e dezvoltator, nu are de-a face cu obiectul de activitate, ceea ce conduce la ideea că pușlamalele de șefi de piețe au făcut golănii. Două exemple din piața 22 decembrie 1989, cu o construcție a unuia cu firmă de piese auto, în care nu s-au vândut vreodată piese auto, doar mezeluri și haine. Cea de-a doilea firmă care vinde mâncare pentru animale și flori dar care și-a construit cotețul pentru închiriere. DNA Târgu-Mureș, mai sunt exemple, atenție la bandiții lui Florea! 


DNA, vezi cum e cu autorizația celui care construiește coteț în piață pentru a-l închiria! Cazul New Investing SRL!
Firma e o debitoare în 2014 la piețe, cu proces, care primește, probabil de la condamnatul definitiv Pavel, autorizație să construiască cotețul, Pe care nu îl folosește o secundă, el fiind de închiriat! Situație identică cu cea a păcălicilor cu piese auto din piață, care au construit pentru a închiria la o firmă de mezeluri și apoi la o firmă care vinde haine!
http://portal.just.ro/320/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32000000000112284&id_inst=320

Adresa: 540311, Târgu Mureş, aleea Carpaţi, 55/47
Aministrator: Oltean Petru
Mobil: 0749-304823
Cuvinte cheie: ,
CUI    27679931   
Numar registru       J26/730/2010
Domeniul de activitate:
Comerţ cu amănuntul al florilor plantelor si seminţelor; comerţ cu amănuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea în magazine specializate - Cod CAEN 4776
De remarcat că la unul din stabilimente cineva și-a permis și să blocheze spațiul public pentru parcare  mașini. Târgumureșeni, lăsați orice borfaș să facă ce vrea și lepra din primărie să-și hrănească ratații?!

Magazine de închiriat în piața din 22 decembrie 1989. Verifică cineva dacă dacă bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș și gășcarii lor de partid de la Administrație piețelor au dat vreo autorizație?



Magazine de închiriat în piața din 22 decembrie 1989. Verifică cineva dacă dacă bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș și gășcarii lor de partid de la Administrație piețelor au dat vreo autorizație?
De prin vară unii au muncit cu drag la ridicarea  două magazine în Piața din 22 Decembrie 1989, Târgu-Mureș. Cum se bănuia, nu pentru vreo firmă care să vândă acolo ceva, ci pentru afaceri de… închirieri. Poate că bandiții din Primăria Târgu-Mureș și pedelistul Filimon, cel condamnat doar cu 6 luni de închisoare cu suspendare de către statul român, pot da socoteală despre construcții, autorizații și dacă este legal să se închirieze spațiile pentru care se presupune că ai obținut o autorizație pentru a vinde ceva acolo.  Știm, e mafia pedelistă la butoane, dar noi suntem contribuabili care ținem leprele de partid și afaceri !
Căutând pe internet numărul de telefon al celui care închiriază găsim un anume Andrei Varo http://anunturi-auto.4tuning.ro/magazine/magazin-0-238803-1.html
http://www.firmepenet.net/Varo-Francisc-Persoana-Fizica-Autorizata-Cod-Fiscal-19910198.html
Varo Francisc Persoana Fizica Autorizata
Date de contact Varo Francisc Persoana Fizica Autorizata
Adresa firma - FirmePeNet Adresa:    Aleea Carpati 33/61 Tirgu Mures
Localitate-judet firma Localitate:        
Localitate-judet firma Judetul:   Mures
Telefon firma Telefon:    0744534013
Fax firma Fax:       -
Email firma E-mail:         -
Site web firma Site web: -
Publicitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.